?>

Silahla ABD'li fabrikayı bastı, 7 kişiyi rehin aldı!

Gebze'de P&G fabrikasında rehine krizi sürerken İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla eylem yaptığı iddia edilen şahsın fotoğrafı ortaya çıktı.

Asayiş - 1 yıl önce

Gebze'de P&G fabrikasında rehine krizi sürerken İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla eylem yaptığı iddia edilen şahsın fotoğrafı ortaya çıktı. 2 kişi oldukların öğrenilen saldırganların temizlik ve kişisel bakım ürünleri alanında faaliyet gösteren fabrikada 6'sı erkek 1'i kadın olmak üzere toplamda 7 kişiyi rehin aldığı belirtildi.

GAZZE EYLEMİ İDDİASI

Gebze'de bugün saat 15.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi, elinde silahla ABD firması olan P&Gye ait fabrikanın ana binasına girdi. Şüpheli iddiaya göre İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla fabrikadakileri rehin aldı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

VALİ BÖLGEYE GİTTİ

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da bilgi almak üzere bölgeye hareket etti. Ayrıca fabrika önüne özel harekat polisleri yönlendirildi. Fabrikanın bulunduğu cadde araç ve yaya geçişine kapatıldı.

Öte yandan şüphelinin fotoğrafı da ortaya çıktı. Elinde tabanca bulunan şüphelinin "Kapılarak açılacak. Gazze için ya musalla ya ölüm" yazısı önünde poz verdiği görülüyor.

Şahsı ikna çalışmaları sürerken Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da bölgeye geldi.

SALDIRGANLARIN 2 KİŞİ OLDUĞU BELİRLENDİ

Kocaeli Gebze'de fabrikada işçilerin silah ve üzerinde bomba düzeneğini andıran düzeneklerle rehin alındığı olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. 2 kişi oldukların öğrenilen saldırganların temizlik ve kişisel bakım ürünleri alanında faaliyet gösteren fabrikada 6'sı erkek 1'i kadın olmak üzere toplamda 7 kişiyi rehin aldığı belirtildi. Rehin alınanların 3'ünün şirketin muhasebecisi, 1 kişinin ise proje sorumlusu, diğer 3'ünün ise fabrika personeli olduğu öne sürüldü.

Haftanın Öne Çıkanları

Nazlı Ilıcak tahliye edildi!

2024-01-28 14:36 - Asayiş

CHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay oldu!

2024-01-29 20:58 - Siyaset

Gazeteci Gündoğdu Ülkü Ocakları'nın hedefi oldu!

2024-01-29 13:26 - Gündem

Silahla ABD'li fabrikayı bastı, 7 kişiyi rehin aldı!

2024-02-01 16:44 - Asayiş

Erdoğan imzaladı, Yılmaz Akçil AYM Üyesi oldu!

2024-01-31 10:15 - Gündem

CHP lideri Özgür Özel'den, Cemil Tugay açıklaması

2024-01-30 13:13 - Siyaset

Ak Parti Gaziantep aday tanıtım toplantısında kavga çıktı

2024-01-28 13:53 - Siyaset

Yılmaz Büyükerşen'in yeni görevi belli oldu

2024-01-27 17:19 - Siyaset

HÜDAPAR'ın Tekirdağ adayı Hizbullah imamı çıktı!

2024-02-01 10:42 - Siyaset

İmamoğlu'na provokasyon: 'Camiye neden geldin?'

2024-01-26 14:10 - Gündem

İlgili Haberler

2 yaşındaki bebeğe vahşeti yaşattılar: Durumu kritik!

00:39 - Asayiş

Şekerlikle saldırdı: YRP’li başkan yardımcısı tutuklandı

00:08 - Asayiş

Diyarbakır'da 53 öğrenci hastanelik oldu

00:00 - Asayiş

Bakımını yaptığı asansör üzerine düştü: Asansör ustası hayatını kaybetti

00:00 - Asayiş

Kayıp olarak aranıyordu... Cesedi bulundu!

00:00 - Asayiş

Günün Manşetleri

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletleri satışa çıkıyor

02:38 - Gündem

1 Mayıs'ta hastane, sağlık ocağı ve eczaneler açık mı? Eczane ve sağlık ocağı neden kapalı?

02:09 - Gündem

Ankara'da iş cinayeti: Elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti!

01:39 - Gündem

Araç Menzilcilerin çıkmıştı... Ali Yerlikaya: Çakar hakkı iptal edildi

01:08 - Gündem

Survivor'da 30 Nisan günü dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da eleme adayı kim o

00:38 - Gündem