?>

Gaziantep’i fotoğraflayacaklar...

GAZİKÜLTÜR  A.Ş ve GAFSAD işbirliği ile gerçekleştirilen  proje kapsamında   her ay bir ünlü bir sanatçı 3 gün boyunca Gaziantep’i belgeleyecek.

Kültür & Sanat - 5 yıl önce

Türkiye’nin tarih, kültür, turizm, gastronomi ve sanayi kenti Gaziantep, ünlü fotoğraf sanatçıları tarafından fotoğraflanacak. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, GAZİKÜLTÜR  A.Ş ve GAFSAD işbirliği ile gerçekleştirilen  proje kapsamında   her ay bir ünlü bir sanatçı 3 gün boyunca Gaziantep’i belgeleyecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, GAZİKÜLTÜR  A.Ş ve GAFSAD işbirliği ile gerçekleştirilen  proje kapsamında  Gaziantep’e gelecek olan ünlü fotoğraf sanatçıları Gaziantep’i fotoğraflayacaklar.Proje kapsamında ilk olarak  Gaziantep’e gelecek olan fotoğraf sanatçısı Tarık Yurtgezer, 23 -25 Nisan tarihlerinde  Gaziantep’i fotoğraflayacak.

GAZİANTEP FOTOĞRAFLARLA GELECEK NESİLERE AKTARILACAK

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’in her anlamda önemli değerlere sahip olduğunu belirterek, bu değerlerin fotoğraf sanatçıları tarafından belgelenerek gelecek nesillere aktarılmasının memnun edici olduğunu söyledi. Şahin, Gaziantep’in bütün güzelliğini ortaya çıkartıp fotoğraflarla belgeleyecek olan sanatçılara teşekkür etti.

3 GÜN BOYUNCA GAZİANTEP’İ BELGELEYECEKLER

GAZİKÜLTÜR A.Ş Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim Halil Yakar, projenin Gaziantep’in belgelenmesinde önemli bir rol oynayacağını belirterek ‘’Proje kapsamında Gaziantep’e  davet edilen fotoğraf sanatçıları 3 gün boyunca Gaziantep’te konaklayacaklar. Bu süre içerisinde de Gaziantep’in  her yönünü belgeleyecekler ‘’ dedi.

KENDİ OBJEKTİFLERİNDEN GAZİANTEP’İ ÇEKECEKLER

Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği (GAFSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yelken’de fotoğrafların bir belge niteliğinde olduğunu belirterek ‘’Yaptığımız  proje ile  her ay bir fotoğraf sanatçısını Gaziantep’e davet edeceğiz.Gaziantep’e gelen usta fotoğrafçılar kendi objektifinden farklı gözle Gaziantep’i fotoğraflayacaklar. Bu fotoğraflar daha sonra Büyükşehir Belediyesi  arşivindeki yerini alacak’’ dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Hakan Ural'ın asker kaçağı olduğu ortaya çıktı!

2021-04-11 21:42 - Gündem

Kaftancıoğlu canlı yayında bağlama çaldı...

2021-04-11 12:31 - Gündem

Üç yerden aldığı maaş 84 bin 702 TL...

2021-04-08 00:38 - Gündem

Dilek İmamoğlu ve 2 çocuğu corona oldu!

2021-04-11 18:23 - Gündem

Dilek İmamoğlu’nun acı günü...

2021-04-09 18:42 - Gündem

Kafe çalışanı geçinemediği için intihar etti!

2021-04-05 11:16 - Asayiş

Cem Gürdeniz’in eşinden Bahçeli'ye tepki...

2021-04-06 13:08 - Gündem

Hilal Kaplan: Vallahi bunca yılın yandaşıyım

2021-04-07 11:08 - Gündem

Gazeteci 'AKP'liyim' deyince çileden çıktı!..

2021-04-10 19:09 - Gündem

Bir bildiri de Cemal Enginyurt'tan...

2021-04-05 19:53 - Gündem

İlgili Haberler

Mukaddes Emanetler Sergisi açıldı

00:00 - Kültür & Sanat

Ressam Cemil Candaş'tan, “Sessizliğin Renk Dili” temalı resim sergisi

00:00 - Kültür & Sanat

"Merdan Yanardağ'a Özgürlük" diyenler Maltepe'de buluştu

06:23 - Kültür & Sanat

Hollanda ile Türkiye arasındaki 400 yüzyıllık bağ sergileniyor

00:00 - Kültür & Sanat

Gaziantepli Naz Ölçal’ın yeni eseri “Unutabiliyorum” rekora koşuyor

00:00 - Kültür & Sanat

Günün Manşetleri

Ümit Özdağ: PKK terörü Güney Azerbaycan'a yayılmadan müdahale edilmesi gerekiyor

18:27 - Siyaset

Hüseyin Baş: AKP seçimi kaybedeceği için bunları yaşıyoruz

18:24 - Siyaset

Dilek İmamoğlu: Bir tiyatro sahnesi oynanıyor gibi...

14:01 - Gündem

BİRTEK-SEN Genel Başkanı Mehmet Türkmen tutuklandı!

13:56 - Gündem

İstiklal Marşı'nın Arapça okunmasına soruşturma başlatıldı

08:34 - Gündem