?>

Gaziantep Sanayi Odası Kütüphanesi'nin açılışı yapıldı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Odanın Yeni Nesil Sanayici Platformu iş birliğiyle Nuriye Zekeriya Kına Ortaokulu’nda kurulan “Gaziantep Sanayi Odası Kütüphanesi”nin açılışı yapıldı.

Yerel - 9 ay önce

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Odanın Yeni Nesil Sanayici Platformu iş birliğiyle Nuriye Zekeriya Kına Ortaokulu’nda kurulan “Gaziantep Sanayi Odası Kütüphanesi”nin açılışı yapıldı.

GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Başar Küçükparmak, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Can Koçak ve Bora Tezel, Şahinbey İlçe Millî Eğitim Müdürü Eyüp Güneş, Yeni Nesil Sanayici Platformu Üyeleri, GSO Genel Sekreter Yardımcısı M. Sermest Çapan, okul idarecileri ve öğrencilerin katıldığı açılış töreninde, kurdele kesiminin ardından kütüphane gezilerek raflardaki kitaplar incelendi.

GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Başar Küçükparmak törende yaptığı konuşmada, “Her kitap, öğrencilerimize yeni bir macera armağan ediyor. Bu kütüphane sadece kitapların toplandığı bir yer değil; çocuklarımızın hayal kurabileceği, sessizce okuyabileceği ve birlikte çalışabileceği özel bir alan olacak. Gaziantep Sanayi Odası olarak eğitim konusuna çok önem veriyor, bu tür desteklerin tüm kurumlar ve şahıslar tarafından devam ettirilmesini temenni ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Şahinbey İlçe Millî Eğitim Müdürü Eyüp Güneş ise kütüphanenin okul ve bölge için büyük bir kazanım olduğunu belirterek, “Öğrencilerimizin okuma kültürünü geliştirmesi ve araştırma becerilerini artırması için böylesi özel alanlara ihtiyaç var. Bu noktada bu güzel kütüphanemizin kurulmasında emeği geçen Gaziantep Sanayi Odası yetkililerine ve Yeni Nesil Sanayici Platformu Üyelerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yaklaşık 1300 kitabın yer aldığı Gaziantep Sanayi Odası Kütüphanesi; güncel çocuk ve gençlik edebiyatından bilim, tarih, spor, eğlence ve kültür yayınlarına kadar geniş bir koleksiyona sahip olup, öğrencilerin bilgiye erişimini kolaylaştırırken, okuma ve araştırma alışkanlıklarına da önemli katkı sunacak.

Haftanın Öne Çıkanları

Berkay Gezgin'den Cem Küçük hakkında suç duyurusu

2025-04-17 18:30 - Gündem

Yozgatlı Ahmet Hakan’dan, Özgür Özel'e traktörlü tebrik

2025-04-20 13:00 - Gündem

Yandaşlar birbirine girdi! Ahmet Hakan'dan Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert tepki: "Korunaklı değilsin, şarlatansın!"

2025-04-17 10:16 - Gündem

Avukatı duyurdu: Lütfü Savaş, 21. Olağanüstü Kurultay için de iptal davası açacak!

2025-04-17 16:09 - Siyaset

Arınç'tan 'Can Atalay' çıkışı: Karar okunmuştur, iş bitmiştir!

2025-04-20 18:09 - Gündem

Rasim Ozan Kütahyalı'nın ifadesi ortaya çıktı!

2025-04-18 10:09 - Gündem

Demir parmaklı oy pusulası sosyal medyada gündem oldu!

2025-04-19 13:06 - Gündem

Özgür Özel, barikatları yıkarak yürüme talimatı verdi!

2025-04-23 17:29 - Gündem

Son dakika: Rasim Ozan Kütahyalı serbest bırakıldı!

2025-04-17 20:39 - Gündem

Avukat Selçuk Kozağaçlı, 24 saat geçmeden yeniden cezaevinde!

2025-04-17 13:38 - Gündem

İlgili Haberler

Gaziantep'te 6 Şubat'ın yıldönümünde duygusal anma...

14:09 - Yerel

Hayrullah Kubba’dan 6 Şubat mesajı

14:01 - Yerel

GSO Başkanı Adnan Ünverdi'den 6 Şubat mesajı

00:35 - Yerel

Güneyşehir’deki 4 bininci hak sahibi belirlendi...

00:00 - Yerel

Öztürkmen: Gaziantep sorunsuz değil, sahipsiz

00:52 - Yerel

Günün Manşetleri

Zeydan Karalar tahliye sonrası Adana'da anma etkinliklerine katıldı

08:02 - Gündem

Ümit Özdağ: Öcalan'ın umut hak ettiğini söyleyenler, sandığa gömülecekler!

15:35 - Siyaset

Zeydan Karalar hakkında tahliye kararı

14:22 - Gündem

Buca Belediyesi'ne operasyon: 25 gözaltı var!

10:18 - Asayiş

Öztürkmen: Gaziantep sorunsuz değil, sahipsiz

00:52 - Yerel