?>

Eyyübiye’de 5 mahalle daha doğalgaza kavuşuyor

Aksa Doğalgaz, Eyyübiye ilçesindeki Asya, Eyüpkent, Hayati Harrani, Ruha ve Süleyman Şah mahallelerine doğal gaz arzı sağladı.

Yerel - 5 yıl önce

 

Altyapı yatırım çalışmalarına aralıksız devam Aksa Doğalgaz, Eyyübiye ilçesindeki Asya, Eyüpkent, Hayati Harrani, Ruha ve Süleyman Şah mahallelerine doğal gaz arzı sağladı ve abonelik başvurularını almaya başladı.

Şanlıurfa’da 2007 yılından bugüne, merkez ve 4 ilçedeki 170 binden fazla abonesine temiz, konforlu ve ekonomik enerji kaynağı doğal gazı güvenle ulaştıran Aksa Doğalgaz, Covid-19 salgını kapsamında alınan önlemlere uygun bir şekilde altyapı yatırım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Eyyübiye ilçesindeki Asya, Eyüpkent, Hayati Harrani, Ruha ve Süleyman Şah mahallelerini doğal gazla buluşturan Aksa Şanlıurfa Doğalgaz, bu mahallelerde doğal gaz abonelik başvurularını almaya başladı.

Bağlantı bedeline 8 taksit imkânı

Koronavirüs salgınının başlangıcından itibaren çalışanları ve müşterilerinin sağlığı için gerekli tüm önlemleri alarak hafta içi her gün 08.00 - 17.00 saatleri arasında şubelerinde güvenle hizmet vermeye devam eden Aksa Şanlıurfa Doğalgaz, Aksadogalgaz.com.tr adresinde yer alan online randevu sistemi ile vatandaşlara şubelerindeki işlemleri için sıra beklemeye gerek kalmadan randevu alma imkanı sunuyor. Abone olmak isteyen vatandaşlar, nisan ayı sonuna kadar geçerli olan doğal gaz bağlantı bedelinde sekiz taksit imkânından faydalanabiliyor.

Mutfakta tüpe göre beş kat daha ekonomik

Doğal gaz hem temiz, hem kullanımı kolay, hem de ekonomik bir enerji kaynağı olarak önemli fırsatlar sunuyor. Mutfakta doğal gaz kullanımı sadece 16 ayda maliyetini karşılıyor ve ‘tüp bitti’ derdine son vermesi ve mutfakta yer kaplamamasıyla büyük kolaylık sağlıyor. Mutfakta pişirme ve banyoda sıcak su amacıyla, tüp yerine doğal gaz tercih edilmesiyle 5 kat tasarruf sağlanıyor; doğal gaz ithal kömürle karşılaştırıldığında ise iki kat daha ucuz olmasıyla aile bütçesini koruyor. Kömür - mazot gibi yakıtlarla ısınan merkezi sistemli binalar, sadece kazan dairesinde yapılacak dönüşüm sayesinde, dairelerde tadilata gerek kalmadan, merkezi sistemle ısınmanın konforunu doğal gazla yaşayarak, odun - kömür taşınması, depolanması ile kül ve baca temizliği gibi zahmetlerden de hemen kurtulabiliyor.(BDS)

Aksa Doğalgaz Hakkında

Faaliyet alanında yer alan 27 il, 188 ilçe ve beldede yaklaşık 15,7 milyon nüfus, 5,4 milyon potansiyel aboneye hizmet veren Aksa Doğalgaz; Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtımcısı konumunda bulunmaktadır. “Şehirler Doğal Gazla Nefes Alıyor” sloganıyla yatırımlarını Türkiye’nin her yerine hızla ulaştırmayı amaçlayan Aksa Doğalgaz, genişleyen dağıtım bölgeleri ve yatırımlarıyla ülke ekonomisine katkıda bulunmayı sürdürmektedir.

Haftanın Öne Çıkanları

Tütüncüler Parkı’na yeni kedi evleri...

2021-04-20 19:49 - Yerel

Balkona ister çamaşır asarım, ister pankart...

2021-04-15 18:37 - Gündem

Soylu'dan CHP'ye tehdit!

2021-04-21 11:25 - Gündem

Akşener: Patates, soğan güle güle Erdoğan!

2021-04-21 11:01 - Siyaset

Zeynep Özal: Erdoğan diktatör olsa...

2021-04-19 12:55 - Gündem

"128 milyar nerede" diyenleri ölümle tehdit etti!

2021-04-17 23:05 - Gündem

Sedat Peker'in villasından cephanelik çıktı!

2021-04-16 12:25 - Gündem

Süper Film'den süper bir yatırım...

2021-04-18 11:15 - Ekonomi

Gaziantep'te suikast silahı ele geçirildi!

2021-04-18 12:32 - Asayiş

AKP’li vekil: Türkiye’de ev ve araba almak kolaylaştı

2021-04-20 11:25 - Gündem

İlgili Haberler

Gaziantep'te 420 milyonluk dev ihale Ve Radyo'nun oldu!

00:44 - Yerel

Açar’dan sert tepki: Öğretmenin onuru pazarlık konusu yapılamaz!

00:00 - Yerel

Şahin Bey, şehit edilişinin 106. yılında törenle anıldı...

00:00 - Yerel

Şehitkamil Belediyespor'da çifte şampiyona heyecanı

00:00 - Yerel

Bakan Işıkhan'dan, Protez Ortez Yapım ve Uygulama Merkezi’ne ziyaret

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter istifa etti!

07:10 - Siyaset

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım gözaltına alındı!

08:20 - Asayiş

Trump: İran'ın enerji tesislerine yönelik saldırıları 10 gün daha erteledim

08:11 - Dünya

MHP'li Feti Yıldız'dan 'dezenformasyon yasası' açıklaması

07:57 - Siyaset

Hüseyin Baş: Mezhep kavgası İslam dünyasının içerisindeki en büyük fitne!

00:30 - Siyaset