?>

Erdoğan: Milletin rotasından başka merciler edinenler...

Erdoğan, bugün katıldığı program parti içine mesajlar verdi. Erdoğan, "Milletin rotasından başka merciler edinenler bu partinin ve bu hareketin içinde yaşama şansı bulamadılar." diye konuştu.

Siyaset - 8 ay önce

Erdoğan, bugün katıldığı program parti içine mesajlar verdi. Erdoğan, "Milletin rotasından başka merciler edinenler bu partinin ve bu hareketin içinde yaşama şansı bulamadılar." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kalbinde, ruhunda, zihninde milletin rehberliği konusunda en küçük bir tereddüt yaşayanlar bu harekete ayak uyduramadılar." dedi.

Erdoğan, Türkiye Yüzyılı Buluşmaları kapanış programında konuşuyor.  Erdoğan, "Burası şahsi ikbal peşinde koşanların değil, millete hizmet için koşanların yuvasıdır. Memlekete nasıl daha fazla katkı yapabilirim diyenler bu çatının altında." düşüncesini dile getirdi.

Erdoğan şunları kaydetti: 

Bugüne kadar ne yaptıysak milletimiz için yaptık. 'Halk için halka rağmen' diyen jakobenleri, kerameti kendinden menkul muhterisleri semtimize uğratmadık.

Milletin rotasından başka merciler edinenler bu partinin ve bu hareketin içinde yaşama şansı bulamadılar.

Kalbinde, ruhunda, zihninde milletin rehberliği konusunda en küçük bir tereddüt yaşayanlar bu harekete ayak uyduramadılar. 

Dönülmesi gereken kavşakların en başında yarım asırlık terör musibetinden ülkemizi kurtarmak bulunuyor. Terör musibetinden ülkemizi kurtardık mı? 

On binlerce vatan evladını şehit verdiğimiz, ekonomimizi 2 trilyon dolar maliyeti olan terör bataklığını inşallah kurtarmaya devam edecek miyiz? Bu noktada sabırlıyız, samimiyiz, soğukkanlı bir şekilde menzile yürüyoruz.

Hedefe yaklaştıkça ülkemizin bu meseleyi çözmesini istemeyen odakların süreci rayından çıkarmaya dönük operasyonlarını artıracağını elbette farkındayız, Allah'ın izniyle bu tuzakların hiçbirine düşmeyeceğiz.

Her ne bahane ve gerekçeyle olursa olsun aramıza nifak sokmak isteyenlere aldırmayacağız. Barışın, kardeşliğin, huzur ve refahın hüküm sürdüğü iklimin tüm bölgemizde hakim kılınması...

Önce Terörsüz Türkiye'yi ardından Terörsüz bölgeyi en kalıcı eserimiz olarak bu ülkenin evlatlarına kazandıracağız. 

Haftanın Öne Çıkanları

Abdulkadir Selvi: Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin siyaseten küçüldüler!

2025-10-21 10:00 - Gündem

İmamoğlu'nun diploma davası 8 Aralık tarihine ertelendi!

2025-10-20 12:31 - Gündem

Bahçeli: KKTC Türkiye'ye katılma kararı almalı, 81 Düzce'den sonra 82 Kıbrıs olmalıdır!

2025-10-21 11:34 - Siyaset

CHP Gaziantep'te yeni İl Başkanı Vakkas Acar oldu!

2025-10-19 19:01 - Gündem

Hayri Sucu CHP'den istifa ettiğini duyurdu!

2025-10-19 21:35 - Siyaset

Rus basınından yeni iddia! Türk F-16'ları Putin'i koruyacak!

2025-10-19 14:36 - Dünya

KKTC'de AKP'nin de desteklediği Tatar'a büyük şok!

2025-10-19 20:45 - Dünya

Yıldırım: Tarım, bağımsızlığın, güvenliğin ve geleceğin teminatıdır

2025-10-21 00:00 - Tarım

Erdoğan'dan Tamer Karadağlı talimatı!

2025-10-25 10:11 - Magazin

TELE1'e operasyon! Merdan Yanardağ gözaltına alındı!

2025-10-24 07:09 - Asayiş

İlgili Haberler

Özgür Çelik: Mücadelemiz bu toprakların ikinci kurtuluş mücadelesidir

08:06 - Siyaset

CHP Lideri Özgür Özel: Suçumuz AKP'yi yenmiş olmak!

20:10 - Siyaset

Butlan sözcüsü Müslim Sarı: İstifaların muhatabı CHP değil!

16:43 - Siyaset

'Butlancı' Berhan Şimşek: Parti Meclisi'nde 5 kişi bile kalsak hayat devam eder!

13:39 - Siyaset

CHP Sözcüsü Zeynel Emre: Artık kurultay dışında hiçbir işlem yapamazlar!

11:17 - Siyaset

Günün Manşetleri

CHP'li Silivri Belediyesi'ne operasyon: Başkan Bora Balcıoğlu gözaltına alındı

08:16 - Asayiş

Özgür Çelik: Mücadelemiz bu toprakların ikinci kurtuluş mücadelesidir

08:06 - Siyaset

Butlan yönetiminin danışmanından gazetecilere çirkin itham: Sarı zarf alıyorlar!

19:56 - Gündem

Butlan sözcüsü Müslim Sarı: İstifaların muhatabı CHP değil!

16:43 - Siyaset

'Butlancı' Berhan Şimşek: Parti Meclisi'nde 5 kişi bile kalsak hayat devam eder!

13:39 - Siyaset