?>

Ebrar Karakurt'un pankartı AKP'lileri çok kızdırdı!

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, İtalya zaferinin ardından sosyal medya hesabından "Boş yapma Abdulhamid" yazan dövizle çekilen fotoğrafını paylaştı.

Gündem - 2 yıl önce

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, İtalya zaferinin ardından sosyal medya hesabından "Boş yapma Abdulhamid" yazan dövizle çekilen fotoğrafını paylaştı. Karakurt bunun üzerinde AKP'li isimlerin hedefi oldu.

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt geçen haftalarda kendisine "Müslüman Türkler olarak sana tahammül ediyoruz" diyen Abdulhamit isimli bir sosyal medya kullanıcısına "Boş yapma Abdulhamit" diyerek yanıt vermiş, Karakurt'un BU paylaşımı gündem olmuştu.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, dün CEV Avrupa Şampiyonası'nda İtalya'yı yenerek finale yükseldi. Karakurt da bu kez sözkonusu yanıtını bir pankart üzerinden tekrar etti.

Karakurt, maç sonrası Twitter hesabından "Boş yapma Abdulhamit" yazılı pankartı taşıdığı anları gösteren fotoğrafı paylaştı.

Karakurt'un paylaştığı fotoğraf şöyle:

'NARSİST' İTHAMI, TEHDİTVARİ SÖZLER

Ancak milli voleybolcu Ebrar Karakurt'un bu paylaşımı, bazı AKP'li ve dinci çevrelerde rahatsızlığa yol açtı. Bunlardan birisi AKP MKYK üyesi Mücahit Birinci oldu. Birinci, Karakurt'un paylaşımını alıntılayıp şu ifadeleri kullandı: 

"Ebrar Hanımın, her başarılı maç sonrası kişisel olarak gündeme gelmek gibi, benim ergence bulduğum, bir talebi mevcut. 

Milli Takımımız bir zümreye, bir kesime, bir ideolojiye ait değildir. Milli Takımlarımız aziz milletimizin tamamının öz malıdır. 

Dolayısıyla bir sporcunun, Milli Takımın her başarısından sonra, abuk subuk narsist tavırlarını ne biz, ne milletimiz ne de takımımızdaki diğer oyuncular çekmek zorunda değildir."

AKP'deki “Pelikan” adı verilen ekipte yer aldığı öne sürülen, "akademisyen" Selman Öğüt de Karakurt'u hedef alan isimlerden biri oldu.  Karakurt'un kendisini "kahraman" yapmaya çalıştığını öne süren Öğüt, milli voleybolcuyu üstü kapalı şekilde tehdit ederek "Bu millet hoşgörülüdür. Ancak kendi değerlerini ve bir de ceddini aşağılayanlara gerek cevabı verir" dedi. 

Haftanın Öne Çıkanları

Ebrar Karakurt'un pankartı AKP'lileri çok kızdırdı!

2023-09-02 08:03 - Gündem

Milli zafer sonrası Ebrar Karakurt'tan paylaşım...

2023-09-01 22:56 - Spor

Ebrar Karakurt'un cevabı gündem oldu!

2023-08-28 08:30 - Spor

Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi yıkıldı!

2023-09-01 19:17 - Yerel

Genç kadını taciz edip video çeken Suriyeli yakalandı!

2023-08-27 10:35 - Gündem

AKP'li Ali İhsan Yavuz: Kapanan fabrika gördünüz mü?

2023-08-28 10:16 - Siyaset

Hurşit Yıldırım bayrağı devraldı...

2023-09-01 19:55 - Siyaset

Hurşit Yıldırım: Kazanan CHP oldu...

2023-08-27 13:10 - Siyaset

Gaziantep'te korkunç kaza: 3 ölü, 4 ağır yaralı!

2023-09-02 07:45 - Asayiş

Siyaset ve İş Dünyası bu düğünde buluştu

2023-08-27 12:39 - Magazin

İlgili Haberler

Meteoroloji açıkladı: 1 Mayıs 2025 hava durumu raporu... Bugün ve yarın hava nasıl olacak?

08:39 - Gündem

Ekrem İmamoğlu'ndan 1 Mayıs mesajı: 'Taksim' vurgusu yaptı!

08:38 - Gündem

Şile'de 6 restoran alevlere teslim oldu.. Yaralılar var!

08:09 - Gündem

Muğla'da gece yarısı tedirgin eden deprem!

08:08 - Gündem

Van'da feci kaza... Yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var!

07:39 - Gündem

Günün Manşetleri

Meteoroloji açıkladı: 1 Mayıs 2025 hava durumu raporu... Bugün ve yarın hava nasıl olacak?

08:39 - Gündem

Şile'de 6 restoran alevlere teslim oldu.. Yaralılar var!

08:09 - Gündem

İsrail'den uluslararası yardım çağrısı: Kudüs'ün 5 farklı noktasında yangın!

01:38 - Dünya

Araç Menzilcilerin çıkmıştı... Ali Yerlikaya: Çakar hakkı iptal edildi

01:08 - Gündem

Silivri Cezaevi'nden ilk kare: İmamoğlu ailesi açık görüşte

20:49 - Gündem