?>

CHP’den istifa edip, AKP’ye geçen meclis üyelerinen ‘Kahkaha dolu’ pozları tepki topladı!

CHP’nin 30 yıl aradan sonra kazandığı Bayrampaşa Belediyesi, AKP’nin itirazı sonucu yapılan ikinci Meclis oylamasında AKP’ye geçti. Seçim sonrası CHP’den istifa eden Ali Karahasanoğlu ve Saki Teker’in sosyal medyada paylaştıkları fotoğraf tepki aldı.

Siyaset - 7 ay önce

CHP’nin 30 yıl aradan sonra kazandığı Bayrampaşa Belediyesi, AKP’nin itirazı sonucu yapılan ikinci Meclis oylamasında AKP’ye geçti. Seçim sonrası CHP’den istifa eden Ali Karahasanoğlu ve Saki Teker’in sosyal medyada paylaştıkları fotoğraf tepki aldı.

CHP'nin İstanbul'da 30 yıl sonra kazandığı Bayrampaşa Belediyesi, Belediye Meclisi’nde yapılan ikinci seçimle AKP’ye geçti. Söz konusu seçim için AKP itiraz etmişti.

Seçim sonrası CHP’den istifa eden Ali Karahasanoğlu ve Saki Teker’in sosyal medyada paylaştıkları fotoğraf tepki aldı. Ali Karahasanoğlu paylaştığı fotoğrafa “Buradan devam ediyoruz arkadaşlar” deyip, Saki Teker’i etiketledi. Fotoğraf ise sosyal medyada tepki aldı.

NE OLMUŞTU?

Büyük Birlik Partisi’nden CHP’ye geçen Ali Karahasanoğlu ve ilçedeki yöre derneklerinin desteğiyle üye yapılan Sadi Teker, geçtiğimiz temmuz ayında CHP’den ihraca sevk edilmişti.

İhraca sevk ise ‘kaçak kafeterya’ süreciyle birlikte geldi. Teker’in Bayrampaşa’da Forum AVM’nin arkasında yer alan ve belediyeye ait olan bir arsaya kafeterya inşa etmek istemesi üzerine seçilmiş Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu ise izin vermedi.

Başkan Mutlu, mahkeme kararıyla kaçak yapıyı yıktırdı. Bu olayın ardından, Teker ve Karahasanoğlu hakkında ihraç süreci başlatıldı. İkili, birlikte istifa etti.

İddialara göre bu süreçte, bu şahısların “rüşvet istendiği” yönündeki şikâyeti üzerine Belediye Başkanı Mutlu hakkında soruşturma başlatıldı.

Haftanın Öne Çıkanları

Abdulkadir Selvi: Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin siyaseten küçüldüler!

2025-10-21 10:00 - Gündem

Bahçeli: KKTC Türkiye'ye katılma kararı almalı, 81 Düzce'den sonra 82 Kıbrıs olmalıdır!

2025-10-21 11:34 - Siyaset

CHP’den istifa edip, AKP’ye geçen meclis üyelerinen ‘Kahkaha dolu’ pozları tepki topladı!

2025-10-28 03:57 - Siyaset

Kaymakam Tuğçe Orhan'ı Cindy bebeğe benzettiler!

2025-10-28 03:07 - Gündem

Erdoğan'dan Tamer Karadağlı talimatı!

2025-10-25 10:11 - Magazin

TELE1'e operasyon! Merdan Yanardağ gözaltına alındı!

2025-10-24 07:09 - Asayiş

Erbakan: Kılıçdaroğlu'nu getirelim kontrollü bir seçim yapalım derdindeler...

2025-10-22 13:33 - Siyaset

İstanbul Valiliği gece yarısından sonra eylem yasağı ilan etti!

2025-10-26 09:02 - Asayiş

Kayyum Gürsel Tekin'in gitmeye niyeti yok!

2025-10-24 14:18 - Siyaset

Ahmet Kaya, Kardeş Türküler ile sahnede...

2025-10-24 00:05 - Magazin

İlgili Haberler

Butlan yönetiminin ihracını istediği Tanju Özcan CHP’den istifa etti!

20:26 - Siyaset

Kılıçdaroğlu MYK'sından iki belediye başkanı için ihraç talebi

17:54 - Siyaset

Özgür Özel'den 'Kılıçdaroğlu' ve 'Cumhur İttifakı' açıklaması

17:17 - Siyaset

Erdoğan ve Kılıçdaroğlu yine aynı söylemde buluştu

16:56 - Siyaset

CHP'de Gökhan Günaydın ve Ali Mahir Başarır'ın grup başkanvekillikleri düştü!

10:25 - Siyaset

Günün Manşetleri

Butlan yönetiminin ihracını istediği Tanju Özcan CHP’den istifa etti!

20:26 - Siyaset

Kılıçdaroğlu MYK'sından iki belediye başkanı için ihraç talebi

17:54 - Siyaset

CHP'nin ''128 milyar dolar nerede?'' sorusu kişilik haklarına saldırı sayıldı

12:18 - Gündem

Beyaz et sektöründe 13 şirkete kayyım atandı!

11:56 - Asayiş

CHP'li Silivri Belediyesi'ne operasyon: Başkan Bora Balcıoğlu gözaltına alındı

08:16 - Asayiş