?>

Bahçeli bir kez daha ‘TTB kapatılsın’ dedi

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Türk Tabipleri Birliği kapatılsın sözlerini yineledi.

Siyaset - 6 yıl önce

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Türk Tabipleri Birliği kapatılsın sözlerini yineledi. "Bizim derdimiz TTB'ye yuvalanmış bir avuç Türkiye düşmanlarıdır" diyen Bahçeli "Bu nedenle TTB kapatılsın diyorum" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 27'nci dönem 4'üncü yasama yılı açılışı 1 Ekimde yapılan TBMM’de düzenlenen grup toplantısında partililerine sesleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Türk Tabibleri Birliği’nin (TTB) kapatılması yönünde yaptığı çağrısı büyük tepki toplayan bu çağrısını grup toplantısında da tekrar etti.

“TÜRKİYE BU BADİREYİ EN AZ HASARLA ATLATACAKTIR”

Bahçeli’nin açıklamalarının satırbaşları şöyle:

İnsanlık çok tehlikeli bir musibetin tahribatı altındadır. Bu musubet insandan insana bulaşan virüstür. Koronavirüs salgını, hayatın akışkanlığını bozmakla birlikte, siyasetten ekonomiye, sanattan spora pek çok alanda olumsuz tesirlerini göstermektedir.

Bugüne kadar hiç tecrübe edilmeyen ağır bir yük insanlığın omuzlarındadır. Vahim hastalığın nerede ve ne zaman bir bedene tutunacağı belirsizliği devam etmektedir. Bize düşen telaşa kapılmamaktır.

Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulumuzun tavsiye ettiği kurallara riayet etmektir. Hiçbir insanımızın hayatı riske atılmamalıdır. Dünya tarifi ve tanımı muhtevalı bir şekilde yapılamamış bir seyrü seferin içindedir. Ne getirip ne götüreceğini ön görmek mümkün değildir.

Türkiye bu badireyi en az hasarla, en az kayıpla atlatacaktır. Bugüne kadar yapılanlar, bundan sonrası için güven vermektedir. Bilim Kurulumuz bazı çatlak seslere rağmen meseleye hakimdir.

“MÜFTERİ KORUSU, YALAN MAKİNESİ”

Doktorlarımıza, hemşirelerimize ve sağlık çalışanlarımıza çok şey borçluyuz. Kardeşlerimizin haklarını ödememiz mümkün değildir. Doktorlarımızı incitecek, morallerini zayıflatacak bir niyetin kafamızda belirmesi bile söz konusu değildir.

Sağlık Bakanlığı’nın verileri üzerinden şüphe oluşturmaya çalışanlar müfteri korosu, yalan makinesidir. Bizim derdimiz TTB’ye yuvalanmış bir avuç Türkiye düşmanlarıdır. Bu nedenle TTB kapatılsın diyorum. Hiç kimse öküz altında buzağı aramasın.

CHP Genel Başkanı ve sivri zekalı CHP’li yöneticiler iftira kapılarını başka yerde açsın. TTB’ye kimin seçildiğini nihayetinde herkes görmüştür.

Hükümet başarılı bir şekilde korona ile mücadele ederken, gerçekleri çarpıtanlara göz yumamaz, hareketsiz kalamazdık.

Attığımız bir taşla aynı dalda tüneyen birden fazla kuş havalanmıştır. Kılıçdaroğlu’na tavsiyem, en iyi yaptığı işte ustalaşması, yeni bir deste alarak zilletin diğer ortaklarıyla oturmalarıdır. Bizim kağıda, küreğe ayıracak vaktimiz yoktur.

İnsan sevgisi Allah’ın bir lütfudur. İnsanımızın canına, insanımızın haysiyetine kasteden, nefret saçan, milletimizin gelecek özlemlerine takoz koyan kim varsa bizimle karşı karşıya gelmesi mukadderdir.

 !#**h25167**#! 

Haftanın Öne Çıkanları

Mahmood Coffee'den yeni sponsorluk

2020-10-03 18:20 - Spor

Öldürülen Ermeni Generali kim sattı?

2020-09-29 18:02 - Dünya

Gaziantep'e yeni köpek barınağı yapılacak

2020-10-04 19:58 - Yerel

Baro seçimleri AYM’ye taşındı!

2020-10-04 11:43 - Gündem

Dr. Ömer Aydın Yıldırım Hatem'de

2020-10-01 20:23 - Sağlık

Necati Şaşmaz’a 12 yıla kadar hapis istemi

2020-10-06 09:17 - Gündem

Milletvekili Atay'dan Bilal Çeker'e ziyaret

2020-10-04 13:51 - Yerel

Twitter'da Vali Gül ve Özdağ'ın fabrika atışması!

2020-09-30 12:11 - Gündem

Kars Belediyesi’ne de kayyum atandı!

2020-10-02 13:04 - Gündem

Bahçeli bir kez daha ‘TTB kapatılsın’ dedi

2020-10-06 11:21 - Siyaset

İlgili Haberler

Özgür Özel, Le Monde'a yazdı: YENİ Parti olarak farklı bir gelecek öneriyoruz

15:01 - Siyaset

İstifa sayısı 232'yi buldu, 28 ilde CHP'li başkan kalmadı!

14:58 - Siyaset

Beştepe'de Erdoğan Bahçeli görüşmesi

15:46 - Siyaset

Ümit Özdağ: Şu anda cezaevlerinde bulunan adli mahkumların suçu ne?

00:58 - Siyaset

Kılıçdaroğlu'nun atadığı isim 8 ay önce AKP rozeti takmış!

14:21 - Siyaset

Günün Manşetleri

YENİ Parti'ye 9 günde 138 bin kişi 300 milyon bağış yaptı

20:18 - Siyaset

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek tutuklandı!

20:14 - Asayiş

İstifa sayısı 232'yi buldu, 28 ilde CHP'li başkan kalmadı!

14:58 - Siyaset

Akın Gürlek'ten 'internet gazeteciliği' için yasa sinyali

14:56 - Gündem

Kuşadası Belediyesi'ne üçüncü dalga operasyon

10:11 - Asayiş