?>

Akın Gürlek: 2028 yılında Cumhurbaşkanımızı tekrar seçmek için bir seçim düzenlenecek

Adana'da AKP'nin teşkilat toplantısında konuşan Akın Gürlek "2028 yılında Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar seçmek için bir seçim düzenlenecek" dedi.

Siyaset - 1 saat önce

Adana'da AKP'nin teşkilat toplantısında konuşan Akın Gürlek "2028 yılında Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar seçmek için bir seçim düzenlenecek" dedi.

Akın Gürlek Adana'da AKP İl teşkilatıyla gerçekleşen buluşmada Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu.

Seçimler için 2028 yılını işaret eden Gürlek şunları söyledi:

“2028 yılında Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar seçmek için bir seçim düzenlenecek. Bu konuda teşkilatlara, kıymetli teşkilat mensuplarımıza, dava arkadaşlarımıza, yol arkadaşlarımıza çok önemli sorumluluk düşüyor. Hep birlikte el ele, kol kola, kardeşlik hukukuyla, kardeşlik siyasetiyle sahada olarak, vatandaşlarımıza anlatarak inşallah Türkiye Yüzyılı'nı tekrardan Cumhurbaşkanımızın riyasetinde seçtirmemiz gerekiyor.

"SÜRECİ ANLATMAMIZ GEREKİYOR" Özellikle terörsüz Türkiye sürecinde de bunu her anlamda anlatmamız gerekiyor; bunun için sahadayız. Adana'ya geldiğimizde gerek bürokrasi gerek siyaset anlamında Sayın Başkanımızla göreve yeni başlamış o istikrarı ve birlikteliği hemen hissettik. İnşallah birlikteliğimizin ve kardeşliğimizin daim olmasını temenni ediyorum.

"SÜREÇLE YATIRIMCI GELECEK"

Tunceli, Diyarbakır, Adana'mız, bunlar bizim Türkiye'mizin şehirleri... Buralarda terörsüz Türkiye süreciyle birlikte sadece güvenlik kamu düzeni değil aynı zamanda istikrar gelecek, yatırımcı gelecek, turizm bu şehirlere gelecek. Biz bu sürece çok önem veriyoruz. Bu süreçte özellikle en başta fedakarlık gösteren şehitlerimiz ve gazilerimizi de incitmeden bir düzenleme yaptık. Kesinlikle burada örgütün tasfiye ve silahlarını bıraktıktan sonra bu yasa yürürlüğe giriyor. Adalet Bakanlığı olarak bu yasanın yürürlüğe girdikten sonraki süreci de takip ediyoruz" 

Haftanın Öne Çıkanları

Mehmet Şimşek, emekli ve memur maaşlarına zam oranını açıkladı

2026-09-16 14:22 - Ekonomi

Özgür Özel: Faturanın millete kesilmesine izin vermeyeceğiz!

2026-09-16 16:45 - Siyaset

Motorin fiyatlarına bir zam daha: 100 TL'yi aştı!

2026-09-17 06:14 - Ekonomi

CHP Kurultay Davası ertelendi

2026-09-16 16:54 - Gündem

Motorinin litre fiyatına 6 lira 62 kuruş zam!

2026-09-15 10:51 - Ekonomi

Özgür Özel'den Erdoğan’a: Bu mu senin demokratlığın...

2026-09-13 09:05 - Siyaset

Nasuh Mahruki hakkında tahliye kararı!

2026-09-16 16:36 - Gündem

Erdoğan'ın imzasıyla 27 ilde bazı alanlar orman sınırı dışına çıkarıldı

2026-09-17 06:22 - Gündem

Kurtlar Vadisi Pusu dizisine FETÖ soruşturması

2026-09-16 14:19 - Asayiş

Yavuz Ağıralioğlu'ndan Ümit Özdağ'a ziyaret

2026-09-16 15:24 - Siyaset

İlgili Haberler

Özgür Özel: Yakında bazı isimlere soracağım, hazırlansınlar!

14:59 - Siyaset

Özgür Özel: Faturanın millete kesilmesine izin vermeyeceğiz!

16:45 - Siyaset

Yavuz Ağıralioğlu'ndan Ümit Özdağ'a ziyaret

15:24 - Siyaset

Özgür Özel'den Erdoğan’a: Bu mu senin demokratlığın...

09:05 - Siyaset

Özgür Özel: Borçların faizleri silinecek

13:56 - Siyaset

Günün Manşetleri

Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 18 kişi gözaltına alındı

11:03 - Asayiş

Adalet Bakanı'ndan fon açıklaması: 4 şüpheli tutuklandı, 246 hesaba erişim engeli

10:59 - Gündem

SPK: Fonların ödeme ve tasfiye süreci belirlendi

10:30 - Ekonomi

Hakim ve savcı atamalarında yeni dönem

06:18 - Gündem

Motorin fiyatlarına bir zam daha: 100 TL'yi aştı!

06:14 - Ekonomi