?>

Bahçeli: Artık ‘Kıbrıs Devleti’ demek gerek!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Artık ‘Kıbrıs Devleti’ demek gerek. Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti, Kazakistan’daki toplantıya katılacak. Türk Devletleri Teşkilatı, Budapeşte’den Hazar’ın doğusuna uzanan güçlü iş birliğini geliştirecektir" dedi.

Tarayıcınız video oynatmayı desteklemiyor...

Siyaset - 3 yıl önce

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Artık ‘Kıbrıs Devleti’ demek gerek. Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti, Kazakistan’daki toplantıya katılacak. Türk Devletleri Teşkilatı, Budapeşte’den Hazar’ın doğusuna uzanan güçlü iş birliğini geliştirecektir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Artık Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti demeye gerek yok 'Kıbrıs Devleti' demek gerek. Tarihi ve kültürel birlikteliğin çatı kuruluşu olan Türk Devletleri Teşkilatı, Budapeşte’den Hazar’ın doğusuna uzanan köklü iş birliği ve kardeşliği zenginleştirecektir.

Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti, Kazakistan’daki toplantıya katılacak.

"100 maddelik teklif metniyle hazırız"

MHP, yeni anayasanın hazırlanmasında 100 maddelik teklif metniyle hazırdır. Darbe anayasası Türkiye'ye layık değildir.

"Terörün Türkiye'ye geri adım attırması mümkün değil"

Terörü bütün inancımla lanetliyorum. Bu kanlı eylemi PKK'nın ölümsüzler taburu isimli bir aparatının gerçekleştirdiği belli olmuştur. Terörün sonuç alması Türkiye'ye geri adım attırması hangi mücadeleyi sekteye uğratması asla kata mümkün değildir. Bu haşeratların bu insanlık defolarının bu soysuzların inşallah kökü kurutulacaktır. Terörle huzur terörle güvenlik terörle insanlık ikinci bir seçenek yoktur. Esasen 1 Ekim saldırısı Türkiye'ye karşı yapılmıştır. Bu saldırıdan hemen sosyal medyadan İçişleri Bakanlığı ekseninde maksatlı tartışmaların körüklenmesi eski ve yeni bakanlar arasında fitne ve fesat üretiminin tahrik edilmesi Türkiye düşmanlarının değirmenine su taşıyan arsızlık ve ahlaksızlıktır.

"FETÖ'cüler AİHM'e ümit bağlamasın"

FETÖ'cüler Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne ümit bağlamasın siyasi figüranlarına güvenmesin film festivallerine dönen dolaplara aldanmasın. Biz 15 Temmuz'u unutmadık. 254 şehidimizi unutmadık. Gazilerimizi unutmadık. Tepemizden yağan bombaları unutmadık. Üzerimize sürülen tankları unutmadık. Herkes bilsin ki unutursak kanımız kurusun unutursak gök girsin kızıl çıksın.

Haftanın Öne Çıkanları

Dilan Polat’tan bu kez 'Tükürük'lü video!

2023-09-28 16:39 - Magazin

Taşkesenlioğlu hakkında 'soruşturmaya yer yok' kararı!

2023-09-30 18:13 - Gündem

Barış Pehlivan hakkında yeni soruşturma!

2023-09-29 16:48 - Gündem

Ayşenur Arslan: Mücella Yapıcı’nın yatağı boş, bol bol kitap okurum

2023-10-03 10:37 - Gündem

Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu gözaltına alındı!

2023-09-30 23:36 - Gündem

Mehmet Şimşek'in danışmanı da çift maaşlı çıktı!

2023-10-03 08:47 - Gündem

'Kedicik' belgeseli gündem oldu!

2023-10-03 08:05 - Gündem

Meclis açılacağı gün İçişleri Bakanlığı'na bombalı saldırı!

2023-10-01 09:57 - Asayiş

Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu savcılığa götürüldü!

2023-10-01 13:03 - Asayiş

İmam: Biri mis gibi kokuyormuş. Sorduk Suriyeliymiş!

2023-10-01 11:32 - Gündem

İlgili Haberler

Özgür Özel Kars'ta: Borçların faizleri silinecek

13:56 - Siyaset

Zeynel Emre Üsküdar'da yapılan 'pazarlıkları' tek tek anlattı!

16:13 - Siyaset

Özgür Özel: Yeni bir dönem, yeni bir iktidar gelecek!

18:51 - Siyaset

Zafer Partisi İstanbul'da, “Tertemiz Türkiye” çalıştayı düzenliyor

00:00 - Siyaset

Özgür Özel: Üç kişi gözaltındayken yapacakları seçimle Üsküdar’a çökecekler!

15:25 - Siyaset

Günün Manşetleri

Özgür Çelik, Üsküdar iddialarıyla ilgili ifade verdi

13:53 - Gündem

Özgür Çelik, meclis üyelerine yapılan tehditleri tek tek sıraladı!

16:11 - Gündem

Dilek İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki

14:54 - Gündem

Üsküdar Belediyesi AKP'ye geçti!

14:34 - Gündem

Kılıçdaroğlu: İmamoğlu siyasi tutuklu değil!

11:40 - Gündem