?>

Ayşenur Arslan: Mücella Yapıcı’nın yatağı boş, bol bol kitap okurum

Ayşenur Arslan, programın yayından kaldırılması ve soruşturmayla ilgili konuştu. Arslan, "Mücella Yapıcı’nın yatağı boş, Silivri’ye giderim. Bol bol kitap okurum" dedi.

Gündem - 2 yıl önce

Ayşenur Arslan, programın yayından kaldırılması ve hakkında soruşturma başlatılmasının ardından ilk açıklamasını yaptı. Arslan, programda terörü açıkça lanetlediklerini belirtti ve soruşturmayla ilgili "Mücella Yapıcı’nın yatağı boş, Silivri’ye giderim. Bol bol kitap okurum" dedi.

Halk TV’de yayımlanan Medya Mahallesi programının sunucusu Ayşenur Arslan hakkında, Ankara’daki terör saldırısını değerlendirdikleri yayında söyledikleri nedeniyle RTÜK ve savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Halk TV, programın yayından kaldırıldığını duyurdu.

“AÇIKÇA TERÖRÜ LANETLİYORUM” DEDİM

Ayşenur Arslan, programın yayından kaldırılması ve hakkında soruşturma başlatılmasının ardından ilk açıklamasını Gerçek Gündem’e yaptı.

Arslan, kötü bir niyeti olmadığını belirterek şunları söyledi:

“Terörü övmek de asla söz konusu değil. Ben süreci sorguladım. Üstelik programın bütünü izlerseniz ‘bu sözlerimden terör propagandası çıkarılacaktır ama açıkça terörü lanetliyorum’ dedim. Programda var, izleyin göreceksiniz.

Türkiye tamamen sessizliğe gömüldü. Konuşanların da susmasını istiyorlar. Türkiye İşçi Partisi, Hatay’dan Ankara’ya bir yürüyüş yapıyor. Arkasında kaç kişi var 20 kişi, 30 kişi. İstedikleri bu.

“MÜCELLA YAPICI’NIN YATAĞI BOŞ, SİLİVRİ’YE GİDERİM. BOL BOL KİTAP OKURUM”

Savcılığın soruşturma başlattığı anlaşılıyor. İfadeye çağıracaklar, anlaşılan. Giderim ifademi veririm. Ben gazeteciyim yaptığım şey sorgulamaktı. Ha sonra nereye düşer. Mücella Yapıcı’nın yatağı boş, Silivri’ye giderim. Bol bol kitap okurum.”

“MÜCELLA YAPICI’NIN YATAĞI BOŞ, SİLİVRİ’YE GİDERİM. BOL BOL KİTAP OKURUM”

Savcılığın soruşturma başlattığı anlaşılıyor. İfadeye çağıracaklar, anlaşılan. Giderim ifademi veririm. Ben gazeteciyim yaptığım şey sorgulamaktı. Ha sonra nereye düşer. Mücella Yapıcı’nın yatağı boş, Silivri’ye giderim. Bol bol kitap okurum.”

Haftanın Öne Çıkanları

Dilan Polat’tan bu kez 'Tükürük'lü video!

2023-09-28 16:39 - Magazin

Taşkesenlioğlu hakkında 'soruşturmaya yer yok' kararı!

2023-09-30 18:13 - Gündem

Barış Pehlivan hakkında yeni soruşturma!

2023-09-29 16:48 - Gündem

Ayşenur Arslan: Mücella Yapıcı’nın yatağı boş, bol bol kitap okurum

2023-10-03 10:37 - Gündem

Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu gözaltına alındı!

2023-09-30 23:36 - Gündem

'Kedicik' belgeseli gündem oldu!

2023-10-03 08:05 - Gündem

Meclis açılacağı gün İçişleri Bakanlığı'na bombalı saldırı!

2023-10-01 09:57 - Asayiş

Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu savcılığa götürüldü!

2023-10-01 13:03 - Asayiş

Mehmet Şimşek'in danışmanı da çift maaşlı çıktı!

2023-10-03 08:47 - Gündem

İmam: Biri mis gibi kokuyormuş. Sorduk Suriyeliymiş!

2023-10-01 11:32 - Gündem

İlgili Haberler

Yusuf Tekin, Özgür Özel'i hedef aldı: Anlama özürlü herhalde...

19:07 - Gündem

Ümit Özdağ: Şeyh Said'in hatırasına hakaret etmek her Türk vatandaşının görevidir!

11:37 - Gündem

Erdoğan: Bölgeye petrolün değil, insanlık onurunun nazarından bakmaya devam edeceğiz

21:04 - Gündem

CHP, Doğu Akdeniz Yerel Medya Buluşması’nı Adana’da gerçekleştirdi

10:27 - Gündem

Karaman’da skandal: İstiklal Marşı'nı Arapça okuttular!

19:29 - Gündem

Günün Manşetleri

Yusuf Tekin, Özgür Özel'i hedef aldı: Anlama özürlü herhalde...

19:07 - Gündem

Hüseyin Baş: Milletimizin gönül ittifakına ihtiyacı var...

17:48 - Siyaset

16. gün: Trump, İran'la anlaşmaya kapıyı kapattı!

11:53 - Dünya

Ümit Özdağ: Şeyh Said'in hatırasına hakaret etmek her Türk vatandaşının görevidir!

11:37 - Gündem

CHP’li Meriç’ten otoyol özelleştirmesine tepki: Geçiş ücreti 270 TL’ye çıkabilir!

11:44 - Siyaset