?>

Artık Gaziantep’inde bir Bebek SPA Merkezi var

Sağlık - 6 yıl önce

 

Gaziantep’te geçtiğimiz günlerde hizmete açılan, bebekleri hassasiyetle karşılayan, onlara emek veren, sevgi gösteren, gelişimlerini takip eden Relax Bebek Spa Merkezi kısa zamanda, anne ve bebeklerin ikinci adresi oldu. Bebeklerin fiziksel, sosyal ve duygusal gelişimine olumlu etkisi tüm dünyada kabul gören merkezde, gelişim, öğrenme ve eğlence bir arada veriliyor.

BEBEĞİNİZ RELAX’TA EMİN ELLERDE

Relax Bebek Spa Merkezi Sahibi Tuğba Öğüt, 0-10 yaş arası bebeklere hizmet verdiklerini ve kısa sürede beklediklerinin üzerinde bir ilgi gördüklerini ifade etti.

Bebeklere masajın ve yüzmenin keyfini çıkarabileceği bir ortam oluşturdukalrına dikkat çeken Öğüt, ‘’Havuza alınan bebekler özgür bir şekilde yüzmeye, oyun oynamaya başlıyor ve suda adeta dans (floating) ediyor. Yüzme, bebeklerin kas gelişimini, ayrıca denge ve koordinasyonu destekliyor. Sinir sistemini rahatlatıp, psikolojik ve sosyal gelişimini, hazımsızlığı ve özgüveni destekliyor. Ayrıca kolik ve gaz sancısının tedavisinde de etkin rol oynuyor” dedi.

SERTİFİKALI UZMANLAR EŞLİĞİNDE HZİMET VERİLİYOR

Atatürk Mahallesi Mustafa Taşar Caddesi Emircan Sitesi’nde hizmete açılan Relax Baby Spa Merkezi’nde bebeklere ve annelere sunulan hizmet uzman hemşireler tarafından yapılıyor. Hizmet kalitesi olarak tüm detayların düşünüldüğü spa merkezine gelen anneler bebekleriyle birlikte keyifli saatler geçirmenin mutluluğunu yaşıyor. Sertifikalı bebek hemşireleri, hijyenik bir ortamda anne ve bebeğe a kalite bir hizmet sunarken, bebeklerin özellikle gaz problemleri kolayca gideriliyor. Merkez Pazartesi günleri hariç, diğer günler sabah 10.00 akşam 18.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

NELER YAPILIYOR?

Spa Merkzi’nden sunulan hizmetin detayların da anlatan Öğüt şunları söyledi: ‘’Masaj bebeğin sağlıklı büyümesi,gelişmesi,kan dolaşımının hızlanması, kas-iskelet sisteminin gelişmesi ve bağırsaklarındaki biriken gazın çıkarılması gibi pek çok fizyolojik yararlarının yanı sıra, bebeğin çevresiyle iletişimini de güçlendiriyor. 15-20 dakika masaj yapıyor. Bebeklerimizi masaj bittikten sonra hamağa alıyoruz. Yorulmuş oluyorlar ve uykuya dalıyorlar. Bu esnada annesine el masajı yapıyoruz. Anne bebek merkezde 2 saat vakit geçiriyorlar.” Öğüt, merkezin Pazartesi günleri kapalı olduğunu belirtirken, diğer günler sabah 10.00 akşam 18.00 saatleri arasında hizmet verdiğini sözlerine ekledi.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te eczacıları yasa boğan ölüm!

2019-09-17 09:11 - Yerel

Artık Gaziantep’inde bir Bebek SPA Merkezi var

2019-09-19 17:00 - Sağlık

Yelken, Kısas’ta sergi açacak…

2019-09-18 10:24 - Kültür & Sanat

Çocuğa çarpmamak için ölüme gitti...

2019-09-19 15:20 - Asayiş

Gülsan Holding’e GAİB’ten rekor ödül

2019-09-16 09:03 - Ekonomi

Park yeri kavgasında ölü sayısı 6'ya yükseldi

2019-09-17 14:59 - Asayiş

Diyarbakır’da patlama! 4 şehit 13 yaralı

2019-09-12 19:37 - Asayiş

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 13 gözaltı

2019-09-16 20:43 - Asayiş

Bu da oldu! Kayyumun kayyumuna kayyum atandı!

2019-09-15 21:11 - Gündem

AKP'den seçilemeyince hemen yerleştirildi

2019-09-17 19:15 - Gündem

İlgili Haberler

Güvenli bağ, güçlü toplum

00:39 - Sağlık

Uzmanından ağız gargarası için uyarı: 'Seçerken üç kez düşünün'

00:08 - Sağlık

Şeker tüketimini kontrol altına alarak dengede kalın: Tatlı krizini yenmenin 8 püf noktası

00:09 - Sağlık

İstanbul'da ameliyathanede 'stent pazarlığı: Kardiyoloji koordinatörü için karar verildi

00:38 - Sağlık

Kulak kiri sağlığınız hakkında neler söylüyor?

00:00 - Sağlık

Günün Manşetleri

Yeni Şafak yazarından skandal paylaşım

20:04 - Gündem

Özgür Özel'den sonra bu kez kızına ölüm tehdidi

19:51 - Gündem

Evlat katili saldırganın 21 yıl önceki görüntüleri ortaya çıktı!

16:12 - Gündem

İşte, Özgür Özel'e saldıran evlat katilinin ilk ifadesi...

15:01 - Gündem

Özgür Özel'e saldıran kişi evlat katili çıktı!

13:38 - Gündem