?>

Anestezi uzmanları Sanko'da buluşuyor

Prof. Dr. Şebnem Rumeli Atıcı, 3 Mayıs 2019 Cuma günü SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde anestezi uzmanlarıyla bir araya gelecek.

Sağlık - 6 yıl önce

Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Çukurova Şube Başkanı Prof. Dr. Şebnem Rumeli Atıcı, 3 Mayıs 2019 Cuma günü SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde anestezi uzmanlarıyla bir araya gelecek.

Prof. Dr. Atıcı saha çalışması kapsamında bölgemizdeki anestezi doktorlarıyla tanışma ve karşılıklı görüşmelerde bulunmak amacıyla bir araya gelecek. 

Etkinlik, SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi Toplantı Salonu’nda 3 Mayıs 2019 Cuma günü saat 15.00’te başlayacak. 

SANİ KONUKOĞLU UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

Çağdaş hastane yönetimi anlayışıyla yönetilen ve sağlıkta yüksek kalitenin adresi haline gelen hastanede, Acil Servis, Biyokimya, Patoloji ve Tıbbi / Klinik Mikrobiyoloji Laboratuvarları, Radyoloji, Nükleer Tıp, Kardiyovasküler Cerrahi, Organ Nakli Merkezi, Nefroloji, Hematoloji, Terapötik Aferez Merkezi, Genel Cerrahi, Beyin Cerrahisi, Çocuk Cerrahisi, Dahiliye, Gastroenteroloji, Endokrinoloji, Kulak Burun Boğaz, Pediatri, Kardiyoloji, Göğüs Hastalıkları, Üroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Plastik Rekonstrüktif Cerrahi, Göz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Nöroloji, Psikiyatri, Göğüs Cerrahisi, Dermatoloji, Uyku Laboratuvarı, Obezite Merkezi, Periton Diyalizi Merkezi, GETAT (Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp) ve Üremeye Yardımcı Tedavi Merkeziyle uzman tanı ve tedavi yöntemleri uygulanıyor.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te 10 yaşındaki kız çocuğuna taciz!

2019-04-29 19:53 - Asayiş

Kılıçdaroğlu’na hakaret eden doktor kovuldu

2019-04-29 08:24 - Gündem

Bu kez ucuz sigaraya zam geldi!

2019-05-02 09:03 - Ekonomi

Eski müftü karısını arkadaşıyla ilişkiye sokmuş!

2019-04-26 17:36 - Gündem

Dilber Ay hayatını kaybetti!

2019-04-30 00:04 - Gündem

1 Mayıs İşçi Bayramı kutlu olsun

2019-05-01 08:50 - Gündem

Anestezi uzmanları Sanko'da buluşuyor

2019-05-02 21:37 - Sağlık

Gaziantep'te polise silahlı ve bıçaklı saldırı!

2019-04-25 23:31 - Asayiş

1 ton 600 kg fıstıklı kadayıf yemiş!

2019-04-26 20:08 - Gündem

Seçkin Koleji öğrencileri Türkiye finallerinde

2019-04-29 07:31 - Eğitim

İlgili Haberler

İstanbul'da ameliyathanede 'stent pazarlığı: Kardiyoloji koordinatörü için karar verildi

00:38 - Sağlık

Kulak kiri sağlığınız hakkında neler söylüyor?

00:00 - Sağlık

Devlet hastanesinde ‘Holter’ cihazı için hastadan pil istendi

03:09 - Sağlık

Op. Dr. İbrahim Gözen, Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde

00:00 - Sağlık

Optisyenlerden sahte güneş gözlüğü uyarısı

00:00 - Sağlık

Günün Manşetleri

Resul Emrah Şahan Cumhuriyet'e konuştu: 'Hevesleri zenginleşmek'

04:09 - Gündem

Tebriz Traktör, İran Süper Ligi'nde şampiyonluğunu ilan etti

02:39 - Gündem

Anadolu Efes, Panathinaikos'u evinde devirdi! Seriye eşitlik geldi...

02:08 - Gündem

İçi yumuşak dışı kıtır: Orman meyveli kurabiye tarifi...

01:39 - Gündem

CHP'den imza seferberliği: Ekrem İmamoğlu için imza noktaları paylaşıldı

20:39 - Siyaset