?>

Akşener, yandaşa ballı ihaleye isyan etti...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu.

Siyaset - 5 yıl önce

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “O meşhur 5 müteahhitten biri ağustos ayında bir ihale aldı. Tak diye Resmi Gazete’de vergi istisnası yayınlandı. İhalenin bedeli 9 milyar 449 milyon 995 bin 833 lira. Peki, Resmi Gazete’deki vergi istisnası ne kadar? Tesadüfe bakın, o da 9 milyar 449 milyon 995 bin 833 lira. Allah’tan korkun be, Allah’tan korkun” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada vatandaşın kredi ve vergi borçları altında ezilmesine rağmen iktidara yakın şirketlere verilen vergi istisnalarına tepki gösterdi. Akşener, iktidara yakın bir şirkete verilen 9 milyar liralık vergi istisnasıyla ilgili “Allah’tan korkun be, Allah’tan korkun. Sen git o dünyaları götüren 5 müteahhidin cebine bir kalemde milyonlarca lira koy, sonra vergi borcu, kredi borcu adı altında ezilen esnaf sabretsin öyle mi? Yok öyle yağma sayın Erdoğan” ifadelerini kullandı.

Akşener’in konuşmasından ilgili bölüm şöyle:

"Sen git sefa sürmeye tam gaz devam et, gençlerimizin hayali yıkılsın. Yok öyle sayın Erdoğan. Esnafın birine 7 bin birine 50 bin lira kredi verdiler. Neye göre verdiler belli değil. Ak Parti kodamanlanın eşi dostu yardımlarda bile yukarı yazılıyor. Çiftçi mazotun, yemin gübrenin altında ezilsin, sen git, ithal malla elin çiftçisini zengin et. Yok öyle yağma sayın Erdoğan.

“ALLAH’TAN KORKUN”

Vatandaşıma geldi mi cebinde akrep var ama o 5 müteahhide geldi mi rantından zerre kesmiyorsun. İşte son örnek: O meşhur 5 müteahhitten biri ağustos ayında bir ihale aldı. Tak diye Resmi Gazete’de vergi istisnası yayınlandı. İhalenin bedeli 9 milyar 449 milyon 995 bin 833 lira. Peki, Resmi Gazete’deki vergi istisnası ne kadar? Tesadüfe bakın, o da 9 milyar 449 milyon 995 bin 833 lira. Allah’tan korkun be, Allah’tan korkun. Sen git o dünyaları götüren 5 müteahhidin cebine bir kalemde milyonlarca lira koy, sonra vergi borcu, kredi borcu adı altında ezilen esnaf sabretsin öyle mi? Yok öyle yağma sayın Erdoğan.

 !#**h25283**#! 

Haftanın Öne Çıkanları

Nagehan Alçı tarikatını açıkladı!

2020-10-12 10:41 - Gündem

Nüket Ersoy başarılı öğrencileri ödüllendirdi

2020-10-09 16:18 - Eğitim

80 küçük altın yerine berat ve heykel!

2020-10-08 18:00 - Gündem

GKV’li öğrenciler okullarına kavuştu

2020-10-12 18:38 - Eğitim

Mirallas transferi ve baklava dünya gündeminde

2020-10-12 09:56 - Spor

HKÜ Kampüsü öğrencileri ile yeniden buluştu!

2020-10-13 09:44 - Eğitim

TÜİK nereden alışveriş yapıyorsa adres versin

2020-10-09 07:42 - Ekonomi

Sanko Üniversitesi'nde ilk ders heyecanı

2020-10-08 17:15 - Eğitim

Erdoğan’a çok sert ‘mümin’ yanıtı!

2020-10-08 13:07 - Siyaset

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gaziantep'te

2020-10-06 17:53 - Siyaset

İlgili Haberler

Özgür Özel'den 'dokunulmazlık' resti: Gelsin, alabilen alsın!

17:51 - Siyaset

Bahçeli: Gerekli yasal düzenlemelerin yapılması için uygun iklim oluşmuştur

14:54 - Siyaset

Bahçeli’den ‘siyasette arınma’ çağrısı: CHP'nin 4S'den kurtulması gerekiyor

06:45 - Siyaset

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın disipline sevk edildi

19:35 - Siyaset

Azmi Karamahmutoğlu: TBMM’de çok uluslu yabancı güç için tezkere kararı çıkmış mıdır?

00:12 - Siyaset

Günün Manşetleri

İBB Davası'nda mütalaa açıklandı: Savcı 7 kişinin tahliyesini talep etti

13:00 - Gündem

Bahçeli’den ‘siyasette arınma’ çağrısı: CHP'nin 4S'den kurtulması gerekiyor

06:45 - Siyaset

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın disipline sevk edildi

19:35 - Siyaset

Etimesgut Belediyesi'ne operasyon: Gözaltılar var!

09:44 - Asayiş

Muhittin Böcek'in bu kez de başdanışmanı gözaltına alındı!

07:04 - Asayiş