?>

AKP'li belediyeden 4 yıl işe gitmeden maaş aldı!

Selda Umur Göker, işe gitmeden belediyeden 4 yıl boyunca 6 bin 500 TL maaş aldı.

Gündem - 4 yıl önce

Selda Umur Göker, işe gitmeden belediyeden 4 yıl boyunca 6 bin 500 TL maaş aldı.

AKP'li Kahramanmaraş Belediyesi’ne 2016 yılında uzman olarak işe başlayan Selda Umur Göker'in ayrılıp farklı şehirlerde çalışmasına rağmen belediyeyle ilişiği kesilmedi. Göker, belediyeden 4 yıl boyunca 6 bin 500 TL maaş almaya devam etti.

AKP'li Kahramanmaraş Belediyesi'ne bağlı Akbel şirketine 2016'da iş güvenliği uzmanı olarak alınan Selda Umur Göker, 4 yıl farklı şehir ve şirketlerde çalışmasına rağmen AKP'li belediyeden 6 bin 500 lira maaş aldı. Belediyenin iş güvenliği ihalesini geçen yıl farklı bir şirket kazanınca Göker'in durumu ortaya çıktı.

Yakın arkadaşlar

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre, Göker'in çıkışı verilmeden önce ‘iş güvenliği uzmanı' olarak görünen meslek kodu da ‘koordinatör' olarak değiştirildi. Meslek kodu değiştirilmeden bir gün önce işten çıkartılıp geri alındı. Göker'in AKP'li yöneticilerle arkadaşlığı da dikkat çekiyor. Belediyeye iş güvenliği hizmeti veren firmada çalışan Veysel Debgici, AKP'li il Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici'nin kardeşi. Göker, AKP Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz'un yakın arkadaşı ve sosyal medyada ikili fotoğrafları var.

KADROSU DEĞİŞTİRİLDİ

Göker'in çıkışı verilmeden önce ‘iş güvenliği uzmanı' olarak görünen meslek kodu da ‘koordinatör' olarak değiştirildi. Meslek kodu değiştirilmeden bir gün önce işten çıkartılıp geri alındı. Göker'in AKP'lilerle arkadaşlığı da dikkat çekiyor. Belediyeye iş güvenliği hizmeti veren firmada çalışan Veysel Debgici, AKP'li il Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici'nin kardeşi. Bankamatik Göker, AKP Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz'un yakın arkadaşı ve sosyal medyada ikili fotoğrafları var.

Haftanın Öne Çıkanları

Bülent Arınç: CHP'nin oyları artıyor!

2021-10-19 15:32 - Siyaset

Ersin Tatar kasetlerle ilgili konuştu!

2021-10-22 08:59 - Gündem

Erk Acarer: Kıbrıs kamuoyu çalkalanıyor...

2021-10-20 22:51 - Gündem

Skandal büyüyor! Ersin Tatar Ankara'ya geliyor...

2021-10-21 15:15 - Gündem

AKP giderek daha da umutsuz hale geliyor!

2021-10-23 14:25 - Gündem

Kalkan: Tahmazoğlu’nun damadı ihale zengini!

2021-10-21 11:41 - Gündem

Diyanet’ten skandal baldız fetvası!

2021-10-21 09:42 - Gündem

Deniz Durmay: Kızlarım parama el koymak istiyor!

2021-10-25 08:47 - Gündem

Sedat Peker’den vazgeçmeyen MHP'li kim?

2021-10-19 22:44 - Gündem

Gökçek: Sokakta gezecek muhalif dayağa hazır olsun!

2021-10-23 15:17 - Gündem

İlgili Haberler

AİHM, Türkiye'nin Demirtaş itirazını reddetti!

21:23 - Gündem

Erdoğan: KAAN'ı belirlediğimiz takvimde Hava Kuvvetlerimizin envanterine inşallah katacağız!

20:40 - Gündem

Kahkaha pozlu fotoğraf ödülsüz kalmadı!

16:13 - Gündem

Aczimendi şeyhi Müslüm Gündüz: Biz, Kemalizm’in kara belasıyız!

14:42 - Gündem

Ahmet Özer’e 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istendi!

11:43 - Gündem

Günün Manşetleri

Kahkaha pozlu fotoğraf ödülsüz kalmadı!

16:13 - Gündem

Hesabını kapattı, CHP’den AKP’ye geçti!

14:52 - Siyaset

Aczimendi şeyhi Müslüm Gündüz: Biz, Kemalizm’in kara belasıyız!

14:42 - Gündem

Mansur Yavaş devreye girdi, Koray Aydın CHP'ye geliyor iddiası...

10:04 - Siyaset

CHP’den Suboğazı Köyü’ne çıkarma: Verimli toprakları betona teslim etmeyeceğiz

00:23 - Siyaset