?>

Sani Konukoğlu'nun vefatının 27'nci yıldönümü

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, merhum Sani Konukoğlu’nun, kentimiz ve ülkemiz için yaptıklarının hiçbir zaman unutulmayacağını söyledi.

Yerel - 6 yıl önce

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Kurucu Başkanı Sani Konukoğlu'nun vefatının 27'nci yıldönümü sebebiyle anma mesajı yayımlayan, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, merhum Sani Konukoğlu’nun, kentimiz ve ülkemiz için yaptıklarının hiçbir zaman unutulmayacağını söyledi.

Adnan Ünverdi, Gaziantep’in ve ülkemizin sanayisinin bugünlere gelmesinde merhum Sani Konukoğlu'nun yaptığı çalışmaların büyük önemi olduğunu, kendilerinin de devraldıkları bayrağı daha yukarı taşımak için gayret gösterdiklerini belirterek, “Ülkemizin kalkınması, sanayimizin güçlenmesi ve gelişmesinde büyük hizmetleri bulunan, ebediyete irtihal etmiş tüm sanayicilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gaziantep sanayisinin geldiği noktayı başta rahmetli Sani Konukoğlu olmak üzere değerli sanayici büyüklerimize borçluyuz. Bizler de kendilerinden aldığımız güç ve inançla çalışmaya devam edecek, devraldığımız bayrağı daha da yukarı taşıyarak bizden sonraki nesillere teslim edeceğiz” ifadelerini kullandı.   

Sani Konukoğlu’nun ileri görüşlülüğü ve girişimciliğine dikkati çeken Adnan Ünverdi, şunları kaydetti: “Sani Konukoğlu yenilikçi anlayışa sahip çok değerli bir büyüğümüzdü. 1950’li yıllarda Gaziantep'te el tezgahlarını motorlu tezgaha dönüştürmesi bunun en güzel örneklerindendir. O günün koşullarında temelini attığı yatırımların bugün geldiği nokta ortadadır. Sanayimize ve ülkemize kattığı değerlere, yolumuzu aydınlatan ilkelerine Sanayi Odası olarak bizler de sahip çıkacak ve bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Yeni üretim modelleri geliştirecek, günümüz teknolojilerine ve gelişmelerine uygun bir anlayışla şehrimizi ve ülkemizi geleceğe taşıyacağız. Bu duygularla, Gaziantep Sanayi Odası'nın kurulmasına öncülük eden, odamızın kurucu başkanı ve 1989-1990 yılları arasında ilk yönetim kurulu başkanlığı görevini yapmış merhum Sani Konukoğlu’nu aramızdan ayrılışının 27’nci yıl dönümünde saygı, özlem ve minnetle anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.”

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı sözü gündemde...

2021-01-12 17:36 - Siyaset

Dr. Rabia Sohbet’i 25 Aralık Özel Ödülü

2021-01-14 19:33 - Yerel

Op. Dr. Hüseyin Karasu Medicalpark'ta…

2021-01-11 18:20 - Sağlık

İnce’den Akşener’e: İçimizde bir hain var

2021-01-12 16:47 - Siyaset

HKÜ'ye iki “STAR”

2021-01-10 13:08 - Eğitim

Akşener: ‘ya AKP’lisin ya hainsin’

2021-01-09 18:08 - Siyaset

Uzman öğretmenlikle gelen başarı...

2021-01-10 13:29 - Eğitim

“İyilikte Birleşelim” mesajına ulusal ödül

2021-01-11 11:00 - Eğitim

Benzine 17 kuruş zam daha!

2021-01-11 18:37 - Ekonomi

Onlarca metrelik karnabahar kuyruğu...

2021-01-12 17:56 - Ekonomi

İlgili Haberler

Yılmaz'dan, Selimiye ve Mevlana mahallelerine ziyaret

00:00 - Yerel

Şahinbey'den Mevlid Gecesi'ne özel program

00:00 - Yerel

GTB’DE KURUMSAL RİSK YÖNETİMİ İÇİN YENİ DÖNEM

00:00 - Yerel

Tahmazoğlu, zabıta ekipleriyle denetimlere katıldı

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan Mevlid Kandili mesajı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Hasan İmamoğlu savunma yaptı, savcı suç duyurusu talep etti!

15:55 - Gündem

7 belediye başkanına toplam 50 yıla yakın hapis cezası

18:54 - Gündem

Zeydan Karalar'a 6 yıl üç ay hapis, 3 yıl memuriyetten men cezası

18:43 - Gündem

Madencilerin direnişi 15'inci gününde devam ediyor...

16:10 - Gündem

Gaziler MSB’ye yürümek istedi, çevik kuvvet ablukaya aldı!

16:07 - Gündem