Asayiş

'Yangından aile faciası çıktı' iddiası: ‘İntihar öyle olmaz diyerek, ailesini yaktı’

Gaziantep Şehitkamil'de bir evde çıkan yangında dört kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma sürerken iddia ortaya atıldı. Gaziantep yerel basınına yansıyan iddiaya göre bir baba, intihar etmek istediğini söyleyen kızının üzerine benzin döküp yaktı.

'Yangından aile faciası çıktı' iddiası: ‘İntihar öyle olmaz diyerek, ailesini yaktı’
03-07-2025 00:09
03-07-2025 20:18

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesine bağlı Gazikent Mahallesi Eylül Apartmanı'ndaki bir dairede yangın çıktı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralanan dört kişi ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılırken dairedeki yangın itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi sonucu söndürüldü.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

‘İNTİHAR ÖYLE OLMAZ DİYEREK KIZININ ÜSTÜNE BENZİN DÖKTÜ’

Gaziantep'in yerel haber sitelerinde yer alan bilgilere göre, olayın bir intihar girişimi nedeniyle çıktığı belirtildi.

İddiaya göre baba Ç.G. (52) henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı intihar etmek istediğini söyleyerek benzin bidonu getiren kızı Y.G.'ye öfkelenerek, "İntihar öyle olmaz" diyerek benzini 20 yaşındaki kızının üstüne dökmeye başladı.

Bu sırada anne ve evli kızı H.K. araya girerek babayı engellemeye çalıştı. C.G'nin aile bireylerinin üzerine döktüğü benzin, çakmağın çakılmasıyla yanmaya başladı.

Yaralanan dört kişi ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan C. G., Y.G.. ve H.K.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER