Gündem

Emniyet önünde canlı bomba alarmı!

Gaziantep'te Emniyet Müdürlüğünün önüne gelerek, "Üzerimde bomba var" diyen şahıs polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.

Emniyet önünde canlı bomba alarmı!
26-05-2022 17:41

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde polislerin ihtarına rağmen uzaklaşmayan şahıs, polisler tarafından etkisiz hale getirildi. Şahsın üzerinde yapılan aramada bomba bulunmazken, Gaziantep Valisi Davut Gül'den konuyla ilgili açıklama geldi.

 !#**v1663&pl=true**#! 

Gaziantep’te akşam saatlerinde Emniyet Müdürlüğü önünde bağıran bir şahsı polis uzaklaştırmak istedi.

İkazlara rağmen uzaklaşmayan şahıs polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi.

Defalarca kez ateş edilen şahıs, ağır şekilde yaralanarak, yere yığıldı. Şahsın üzerinde dron ile bomba araması yapıldı. Olay yerinin çevresinde de geniş güvenlik tedbiri alındı.

"Resim"

BOMBA İMHA UZMANI DA ARAMA YAPTI

Olayın ardından özel kıyafetlerini giyen bomba imha ekipleri şahsın üzerinde bomba araması yaptı. Şahsın bıraktığı poşetin ise fünye ile patlatıldı.

"Son

HASTANEYE KALDIRILDI

Üzerinde bomba olmadığı tespit edilen şahıs yapılan aramanın ardından ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. Şahsın üzerinde ve yere bıraktığı poşette herhangi bir patlayıcı maddeye ulaşılmadı.

Öte yandan ise Gaziantep Valisi Davut Gül ve Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ da olay yerinde inceleme yaptı.

"Son

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Vali Gül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Gaziantep Emniyet Müdürlüğümüzün önünde bomba süsü verilmiş şekilde saldırı girişiminde bulunan bir kişi polislerimiz tarafından yaralı olarak etkisiz hale getirilmiştir. Olay çok yönlü olarak araştırılmakta olup ilgili kişinin çok sayıda adli kaydı bulunmaktadır. Geçmiş olsun” dedi.

AYRINTILAR ORTAYA ÇIKTI

Gaziantep'te, kendisini patlatacağını söyleyince yaralı olarak etkisiz hale getirilen Ümit K. uyuşturucu alarak Emniyet'e saldırdı. Ümit K.'nin iki kez psikolojik tedavi gördüğü ifade edildi.
 

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ana giriş kapısında canlı bomba olduğu şüphesiyle vurularak etkisiz hale getirilen Ümit K. ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

Odatv'nin aktardıkları  bilgilere göre, 1990 doğumlu Ümit K.'nin çok sayıdı suç kaydı çıktı. Terör kaydı bulunmayan Ümit K.'nin silahla yağma, hırsızlık, uyuşturucu madde satın alma taksirle yaralama gibi birçok suç kaydı olduğu ifade edildi.

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ümit K.'nin kanında da uyuşturucuya rastlandı. Uyuşturucu alıp Eminyet'e saldıran Ümit K.'nin, Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri bölümünde Şubat 2022 tarihli 2 adet kaydı da bulunuyor. Ümit K'nin eşinden boşandığı da belirtildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER