Spor

Trabzonsporlu Onuachu'nun attığı gol gündem oldu!

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor sahasında TÜMOSAN Konyaspor'u Paul Onuachu'nun golleriyle 2-1 yendi. Nijeryalı yıldızın ikinci golü sosyal medyada gündem oldu.

Trabzonsporlu Onuachu'nun attığı gol gündem oldu!
11-11-2023 10:09
11-11-2023 10:26
GAZİANTEP

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor ile TÜMOSAN Konyaspor karşı karşıya geldi. Papara Park'ta oynanan müsabaka, bordo - mavililerin 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri kaydeden Paul Onuachu'nun 85. dakikada fileleri sarstığı an, sosyal medyanın gündemine oturdu. Trabzonspor Kulübü'nden Puskas paylaşımı yapılırken, futbolseverlerden de övgü dolu yorumlar geldi.

Trabzonspor ile TÜMOSAN Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında kozlarını paylaştı. Büyük bir heyecan ve mücadeleye sahne olan karşılaşmada kazanan taraf Trabzonspor oldu. Üst üste 2. galibiyetini alan bordo - mavililere galibiyeti getiren golleri 59 ve 85. dakikalarda Paul Onuachu kaydetti.

Performansıyla geceye damgasını vuran Nijeryalı yıldızın 85. dakikada attığı gol, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ceza sahası içinde topla buluşan Enis Destan, içeride bulunan Paul Onuachu'ya ortasını yaptı. 2.01 boyundaki Onuachu, kaleye sırtı dönükken topuğuyla mükemmel bir vuruş gerçekleştirdi ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

Paul Onuachu'nun attığı gol, sosyal medyanın da gündemine oturdu. Trabzonspor Kulübü'nden Puskas paylaşımı yapılırken, futbolseverlerden de övgü dolu yorumlar geldi.

İŞTE YORUMLAR

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER