Magazin

Sibel Can yine göz kamaştırdı...

Türk müziğinin divası Sibel Can, Ramazan ayı öncesindeki son konserini Cahide Palazzo sahnesinde verdi.

Sibel Can yine göz kamaştırdı...
31-01-2026 00:14
01-02-2026 12:48

Türk müziğinin divası Sibel Can, Ramazan ayı öncesindeki son konserini Cahide Palazzo sahnesinde verdi. Müzik ve zarafetin buluştuğu gecede, sanatçı hem sesiyle hem de göz kamaştıran sahne şıklığıyla izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Gecede altın sarısı, Amor Gariboviç imzalı özel tasarım Gold elbisesiyle sahneye çıkan Sibel Can, adeta ışık saçtı. Sahnedeki asaleti, güçlü duruşu ve kendine has aurasıyla Cahide Palazzo’yu dolduran konukları ilk andan itibaren etkisi altına alan sanatçı, uzun süre alkışlandı.

Müzikle iç içe bir hayatı benimseyen ünlü sanatçı, müzikseverlere birbirinden hoş sürprizler hazırlıyor. Geniş repertuvarında yer verdiği sevilen şarkılarıyla dinleyicileri kimi zaman duygusal anlara sürükleyen, kimi zaman da tempoyu yükselten Sibel Can, seyirci ile arasında güçlü bir bağ kurdu. Salonu dolduran müzikseverler, şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Ramazan ayı nedeniyle sahnelere kısa bir mola verecek olan Sibel Can, Ramazan sonrasında konser maratonuna kaldığı yerden devam edecek. Cahide Palazzo’daki bu ışıltılı gece, sanatçının sahneye verdiği kısa aranın öncesinde hafızalara kazınan özel anlardan biri oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER