Gündem

Sedat Peker, aylar sonra tweet attı...

Uzun süredir sosyal medya hesabından paylaşım yapmayan ve video yayımlamayan Sedat Peker, aylar sonra tweet attı.

Sedat Peker, aylar sonra tweet attı...
24-04-2022 19:53

Uzun süredir sosyal medya hesabından paylaşım yapmayan ve video yayımlamayan organize suç örgütü lideri iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker, aylar sonra tweet attı.

Youtube üzerinden yayımladığı videolarla ve attığı tweetlerle Türkiye’de aylarca gündemden düşmeyen ve hakkında suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla soruşturma yürütülen Sedat Peker, Twitter hesabından yeni paylaşım yaptı. 

Mayıs ayında yayınlamaya başladığı videolarla çok konuşulan ve organize suç örgütü kurmakla suçlanan Sedat Peker, yaşamını sürdürdüğü Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) talimatıyla 24 Kasım'dan bu yana herhangi bir tweet atmadı, 3 Temmuz'dan sonra da video paylaşmadı.

UZUN SÜRE SONRA İLK PAYLAŞIM

Ancak Peker, 24 Kasım 2021'de yaptığı paylaşımın ardından ilk kez bugün Hazreti Ali ile ilgili 3 kullanıcının tweetini alıntılayarak retweet yaptı. Peker'in yaptığı bu paylaşımlar sosyal medyada gündem oldu.

EŞİNİN PAYLAŞIMLARINDA GÖRÜLÜYORDU

Geçtiğimiz haftalarda da Özge Peker'in paylaşımında Sedat Peker'in kızlarıyla birlikte poz verdiği görüldü. Ancak boynundaki Zülfikar kılıcı kolyesi detayı gözlerden kaçmadı. Sedat Peker, yayınladığı bir videoda Zülfikar kılıcı kolyesini dekor olarak kullanmıştı.

İşte o tweetler:

""

""

""

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER