Yerel

Resort Danışmalık ile hayatınız değişsin…

Gaziantep’in en gözde kişisel gelişim merkezi olan Resort Danışmalık, yeni yaşam koçları yetiştirmeye devem ediyor.

Resort Danışmalık ile hayatınız değişsin…
29-09-2019 19:50

Gaziantep’in en gözde kişisel gelişim merkezi olan Resort Danışmalık, yeni yaşam koçları yetiştirmeye devem ediyor. 21 Ekim’de düzenlenecek sertifika programının hazırlıklarını yapan firma ile tanışan kursiyeler, yaşam koçluğu hizmeti ile başarıya ve mutluluğa giden kapıları aralıyor.

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİYLE DÜZENLENİYOR

Resort Danışmanlık sahibi Kişisel Gelişim Uzmanı Hacer Bülbül, Yedi tepe Üniversitesi’ne bağlı İstanbul NLP işbirliğiyle düzenlenen sertifika proğramının devam ettiğini ve 21 Ekim’de düzenlenecek sertifika programının hazırlıklarını yaptıklarını ifade etti.

İNANANMAK TÜM ZOR KAPILARI AÇAR

Kişisel Gelişim Uzmanı Hacer Bülbül, Psikoloji ile yaşam koçluğunun pek bir ilişkisi olmadığına dikkat çekerek, ‘’

“Yaşam koçluğu kişisel gelişime yönelik bir meslektir. Psikolojik olarak danışmaya gelen hastaları biz doğrudan psikiyatri ve psikoloğa gönderiyoruz. Resort danışmanlıkta her şey asla ama asla para olamaz. Biz gerçekten iyi bir sonuç alacağımıza inandığımız insanlara zaman ayırıyoruz. Önemli olan inançlı olması gerek. Bir işe yaramayacak mantığı ile başlanılan yolda ne enerji harcarsanız harcayın sonuca ulaşamazsınız. Abartı olmasın ancak bana gelip de bu zamana dek fayda görmeyen insan yoktur. Ben fazlasıyla mükemmeliyetçiyim. Yaşam koçu yönetmez, yönlendirmez güçlü soru sorma sanatıdır yaşam koçluğu. Her zaman şunu diyoruz: bir daha denesen ne kaybedersin ki. Bunu sorularla yapıyoruz” açıklamalarına yer verdi.

 !#**m378**#! 

GAZİKENT27 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLUN TAKİP EDİN

https://www.youtube.com/channel/UCUS10fdomKzRNgFg3wqtEMg?view_as=subscriber

""

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER