Asayiş

Polis, Osmangazi Köprüsü’nden atlayarak intihar etti!

İstanbul’da görev yapan genç bir polis memuru aracını çalışır halde bırakarak Osmangazi Köprüsü’nden atladı. Dün de Raşit Sağlam adlı polis memuru vapurun Heybeliada iskelesinde durduğu anda intihar etmişti.

Polis, Osmangazi Köprüsü’nden atlayarak intihar etti!
25-10-2022 09:57
25-10-2022 10:05
İSTANBUL
İstanbul’da görev yapan genç bir polis memuru Yasin Kazancı aracını çalışır halde bırakarak Osmangazi Köprüsü’nden atladı. Dün de Raşit Sağlam adlı polis memuru vapurun Heybeliada iskelesinde durduğu anda intihar etmişti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün çevik kuvvet biriminde görevli 3 buçuk aylık polis memuru Raşit Sağlam'ın dün, birlikte olduğu kadınla yaşadığı tartışmanın ardından vapurun Heybeliada iskelesinde durduğu anda intihar etmesinin ardından yine bir polis intiharı daha yaşandı.

ARACINI ÇALIŞIR HALDE BIRAKIP KÖPRÜDEN ATLADI

İddiaya göre; polis memuru, kız arkadaşıyla yaşadığı kavganın ardından aracıyla Osmangazi Köprüsü’ne gitti. Aracını çalışır durumda bırakan polis, köprüden atladı.

Emniyete göre polis intiharlarının birinci nedeni kripto ve sanal bahislerde para kaybetmek... Teşkilatı iyi bilen isimler bu işe ne diyor?

Son dönemde emniyet teşkilatındaki intihar vakaları gündemdeki yerini koruyor. Yaşanan olayların ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, poliste intihar vakalarının azaldığını öne sürdü ve bazı veriler paylaşmıştı.

Polis Yasin Kazancı neden öldü? İşte detaylar..

Polis Yasin Kazancı Kimdir? Osmangazi Köprüsü'nden İntihar Ederek Hayatını Kaybeden Polis Yasin Kazancı Nereli?
Osmangazi Köprüsü'nde aracını durdurarak denize atlayan kişinin Polis Yasin Kazancı olduğu öğrenildi. Ölmeden önce son video başlığı ile görüntü yayınlayan Polis Kazancı, "Bak tehdit tehdit diyordun, şimdi mezarıma gelirsin. Bu son mesajım, herkes hakkını helal etsin. Bakın şimdi o kız benim hayatımı, ailemi yaktı. Bir kız için değer mi demeyin. Ne yapayım. Psikolojimi yitirdim" şeklinde konuştu.

POLİS YASİN KAZANCI KİMDİR?

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan Polis Yasin Kazancı'nın aslen Kocaelili olduğu söylenmektedir. Polisin bir süredir psikolojik rahatsızlığının olduğu bilinmektedir. Çeşitli haber sitelerinde yer alan bilgiye göre bu sebeple silahı da elinden alınnmıştır. Polis Yasin Kazancı'nın motosikletlere karşı ilgisi bulunuyordu. Kncyasin kullanıcı ismiyle instagram hesabında sıklıkla paylaşım yapan Polis Yasin Kazancı, kız arkadaşıyla sürekli paylaşım yaparak adeta aşkını  her gün ilan etmiştir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER