Gündem

Özülker 'Irkçılık' dedi, Özdağ'dan çağrı geldi...

Emekli Büyükelçi Özülker, Ümit Özdağ'ın politikalarına tepki gösterdi ve "Irkçılık, ne zamandan beri siyaset sayılır oldu bu topraklarda?” dedi.

Özülker 'Irkçılık' dedi, Özdağ'dan çağrı geldi...
20-04-2022 17:51

Emekli Büyükelçi Özülker, Ümit Özdağ'ın politikalarına tepki gösterdi ve "Irkçılık, ne zamandan beri siyaset sayılır oldu bu topraklarda?” dedi. Özdağ ise Özülker'i televizyonda tartışmaya çağırdı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Türkiye’deki sığınmacılara karşı yürüttüğü siyasi faaliyetlerinin hızını arttırdı. Siyasetin gündemi, sığınmacılar olurken, Özdağ’a destekler olduğu tepkiler de geliyor.

EMEKLİ BÜYÜKELÇİ ÖZÜLKER TEPKİ GÖSTERDİ: IRKÇILIK NE ZAMANDAN BERİ SİYASET SAYILIR OLDU

Özdağ’ın açıklamalarına tepki emekli Büyükelçi Uluç Özülker’den geldi. Özülker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Ümit Özdağ, Suriyeli sığınmacılar için Şam yönetimiyle irtibat kuracağız açıklaması tamamen reklam amaçlı. Esad ile Türkiye Cumhuriyeti'nin resmi kaynakları, uygun görürse görüşebilir.

Zafer Partisi'nin halkta karşılığı %0,1 bile değil. Amaç çözüm odaklı değil ne yazık ki, piar!

Ümit Özdağ'ın açıklamaları ve farklı etnik yapıdaki, insanlar hakkındaki çıkışları çok tehlikelidir. Neredeyse, Türk olmayan herkese bir sözü var.

Irkçılık, ne zamandan beri siyaset sayılır oldu bu topraklarda?”

ÖZDAĞ’DAN YANIT: KARŞIMDA PERİŞAN OLMUŞTUNUZ

Özülker’in paylaşımına Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan yanıt geldi. Özdağ, televizyonda tartışma çağrısı yaptı ve şunları kaydetti:

“Bunu sizinle televizyonda tartışalım. Ancak hatırlayın Fransa’nın “soykırımı inkara ceza vermesi” konusunu tartışırken karşımda perişan olmuştunuz. Sizi Gündüz Aktan’ın çizgisini temsil etmemekle suçlamıştım. O programda benden öğrendiğinizi ertesi gün başka tv’de anlattınız.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER