Gündem

Erdoğan, Özgür Özel görüşmesi 1 saat 35 dakika sürdü

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel arasındaki görüşme 1 saat 35 dakika sürdü. AKP Genel Merkezi'ndeki tarihi görüşmede boş koltuk detayı dikkat çekti.

Erdoğan, Özgür Özel görüşmesi 1 saat 35 dakika sürdü
02-05-2024 16:17
02-05-2024 18:37
ANKARA

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel arasındaki görüşme 1 saat 35 dakika sürdü. AKP Genel Merkezi'ndeki tarihi görüşmede boş koltuk detayı dikkat çekti. 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, AKP Genel Merkezi'nde bir araya geldi. 

AKP ve CHP liderleri 2016 yılından sonra ilk kez bugün karşılıklı olarak görüştü. Liderlerin buluşmasının ardından herhangi bir açıklamaya yer verilmedi. 

ASANSÖRÜN ÖNÜNDE KARŞILADI

Kritik görüşmeden ilk kareler geldi. Erdoğan, Özel'i AKP Genel Merkezi'nde bulunan asansörün önünde karşıladı. 

CHP ve AKP liderlerini 8 yıl sonra buluşturan tarihi görüşmeden yansıyan ilk karelerdeki boş koltuk dikkat çekti.

BOŞ KOLTUK DETAYI

Daha önce parti genel başkanları ve siyasilerle AKP Genel Merkezi'ndeki görüşmelerinde tek başına koltuğa oturan ve konuklarını sağında bulunan kanepede ağırlayan Erdoğan, CHP lideri Özel'i tekli koltukta ağırladı.

Erdoğan'ın solunda da boş bir koltuk vardı... 

Erdoğan'ın BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüşmesi.

Erdoğan'ın Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile görüşmesi.

Erdoğan'ın Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüşmesi. 

Erdoğan, 9 Mayıs 2018 günü o dönem CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüşürken... 

ÖZEL, ESKİ GENEL BAŞKANLARI ARAMIŞTI

CHP lideri Özel, görüşme öncesi eski CHP genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu, Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın ile telefonda görüşerek, Erdoğan'la yapacağı görüşmeye ilişkin görüş ve önerilerini aldı.

NE OLMUŞTU?

Erdoğan ve Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 104'üncü açılış yıldönümü nedeniyle düzenlenen 23 Nisan resepsiyonunda kısa bir görüşme gerçekleştirmişti. O görüşmede iki liderin bir araya gelmesi kararı alınmıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER