Spor

Neşet Ayaz’dan Gaziantep FK’ya ziyaret

Ayaz Briket Karo Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Neşet Ayaz, Gaziantep Futbol Kulübü Teknik heyet ve Futbolcuları antrenman yaptığı tesislerde ziyaret etti.

Neşet Ayaz’dan Gaziantep FK’ya ziyaret
27-09-2023 14:38
27-09-2023 14:40
GAZİANTEP
Ayaz Briket Karo Yönetim Kurulu Başkanı  İş Adamı Neşet Ayaz, Gaziantep Futbol Kulübü Teknik heyet ve Futbolcuları antrenman yaptığı tesislerde ziyaret ederek Samsunspor maçı spor öncesi hem başarı dileklerinde bulundu hem de özel olarak hazırlattığı “ GFK’ya Başarılar Dileriz” yazılı Baklava ikramında bulundu.
Gaziantep F.K. sevgisiyle tanınan ve Takımı hem Gaziantep’teki hem de Deplasman maçlarında yalnız bırakmayan İş Adamı Neşet Ayaz, gönül verdiği takımın oyuncu ve teknik ekibi ile tesislerde Antrenman öncesi  bir araya geldi.
Sumudica’dan Neşet Ayaz’a teşekkür
Gaziantep Futbol Kulübü’nün başarılı Teknik Direktörü Marius Sumudica’yı ve tüm futbolcuları İstanbulspor galibiyeti ile ilgili tebrik eden Neşet Ayaz, Sumudica ile bir süre sohbet ederek sonrasında Gaziantep’in meşhur tatlı çeşitlerinden oluşan ve özel hazırlanan “GFK’ya Başarılar Dileriz” yazılı Baklava ikramında bulundu. Ziyaret ve hediyesinden dolayı  İş adamı Neşet Ayaz’a teşekkür eden Teknik Direktör Marius Sumudica, takıma olan sevgisi ve maçlara katılarak takıma bir taraftar olarak destek olduğu için de kutladı.
Ayaz, Takıma sahip çıkmalıyız
Hem çocukları hem de torunları ile tesisleri ziyaret eden Ayaz, zor günler geçiren Takımın İstanbulspor galibiyeti  ile galibiyet serisi yakalayarak Lige devam edeceğine inandığını belirterek tüm Gazianteplilerin takıma sahip çıkması gerektiğini ifade ederek, “ Biz yaşadığımız şehri ve Takımımızı çok seviyoruz ve maçlara katılarak destek olmaya çalışıyoruz. Takımın kadrosu ve Teknik ekip çok iyi Gaziantep F.K başarı çıtasını daha da yükseltecek.” dedi.
Ayaz daha sonra ailesi ile Sumudica ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra  bir süre Antrenmanı da izledi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER