Yerel

Mehmet Kaplan, Kurban Bayramı'nı kutladı

Gaziantep'i Türkiye ve Avrupa'da başarıdan başarıya taşıyan Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan, Kurban Bayramı'nı kutladı. , "İslam dünyası olarak bir Kurban Bayramını daha kutluyor olmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz

Mehmet Kaplan, Kurban Bayramı'nı kutladı
26-06-2023 18:22
26-06-2023 18:30
GAZİANTEP

Gaziantep'i Türkiye ve Avrupa'da başarıdan başarıya taşıyan Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan, Kurban Bayramı'nı kutladı.

Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Tüm Müslümanların mübarek Kurban Bayramı'nı kutladığını belirten Kaplan, "İslam dünyası olarak bir Kurban Bayramını daha kutluyor olmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Biz Müslümanlar için çok özel günler olan bayramlar, toplumdaki huzura, barışa, kardeşliğe ve sosyal adalete olan katkıları ile özlemle beklediğimiz müstesna günlerdir. Özellikle Müslüman coğrafyalarında akan kan ve göz yaşının dindiği, mazlumlara yönelik zulümlerin son bulduğu, insanların huzur ve barış içinde yaşadığı bir dünya en büyük özlemimizdir. Spor aynı zamanda sağlık, barış ve kardeşlik demektir. Tüm dünyaya bu güzel duyguların hakim olması, dünyanın daha yaşanabilir bir yer haline gelmesine yol açacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle spor camiamızın, milletimizin ve tüm Müslümanların mübarek Kurban Bayramı'nı kutlar, bayramın insanlığa sağlık, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini dilerim" ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER