Sağlık

Lenfoma hastası Kaan Galatasaray forması hayaline kavuştu

Burkit Lenfoma tanısıyla takibi için hastanemize başvuran 6 yaşındaki Kaan Eymen Çakmak, Medical Point Gaziantep Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Ekrem Ünal tarafından uygulanan tedavi adım adım sağlığa ilerliyor.

Lenfoma hastası Kaan Galatasaray forması hayaline kavuştu
27-05-2024 10:31
27-05-2024 10:33
GAZİANTEP

Burkit Lenfoma tanısıyla takibi için hastanemize başvuran 6 yaşındaki Kaan Eymen Çakmak, Medical Point Gaziantep Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Ekrem Ünal tarafından uygulanan tedavi adım adım sağlığa ilerliyor. 

Hastanın geçmiş tanıları titizlikle incelenerek başlayan süreç, düzenli tedavi ve yakın takiple sonuçlarını gösteriyor. Prof. Dr. Ünal, “hastalarına hedef odaklı yaklaşımlarla tedavi uyguluyorum  ve Kaan Eymen'in sağlık durumundaki olumlu gelişmeler memnuniyet verici.” dedi.

Medical Point Gaziantep Hastanesi Çocuk Hematoloji Doktoru Prof. Dr. Ekrem Ünal,

"Hastanemizde tüm hastalarımıza hedefe yönelik tedavi yöntemleri uyguluyoruz. Kaan Eymen ile tanı takibi için başlayan yolculuğumuz olumlu yönde devam ediyor.” Hastalarımızın sadece fiziksel sağlıklarına değil, ruhsal sağlıklarına da önem veriyoruz. Koyu bir Galatasaraylı olan Kaan Eymen’e hediye edilen forma ile mutlu olması, bizim için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Tedavi sürecinde hastalarımızın moralini yüksek tutmak, iyileşme sürecine olumlu etki sağlıyor. Kaan Eymen’in ve ailesinin yüzünde görülen mutluluk ve heyecan, tüm klinik personelini sevince boğdu" dedi.

Kaan Eymen'in sağlık mücadelesi, ailesinin desteğiyle birlikte hastane personelinin özverili çalışmasıyla destekleniyor. Her aşamada hastanın yanında olan ve tedavi sürecindeki her ilerlemeyi sevinçle karşılayan ekip, Kaan Eymen'in sağlığına kavuşması için azimle çalışıyor. Bu süreçte, hastanın sağlık durumuyla ilgili aileye düzenli bilgilendirme yapılıyor ve her adımda onların endişeleri ve soruları dinleniyor.

Medical Point Gaziantep Başhekimi Prof. Dr. Ekber Şahin, “Tüm hastalarımızın sağlığına kavuşması için elimizden gelen her şeyi yapmaktayız. Bu mücadelede, sadece tıbbi tedavi değil, hastaların ve ailelerinin duygusal ve psikolojik ihtiyaçlarını da karşılamak önceliğimizdir. Medical Point Gaziantep Hastanesi, Kaan Eymen gibi her hastanın yaşamını iyileştirmek için kararlılıkla çalışmaya devam ediyor.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER