Eğitim

Ünsal Ören’de Öğretmenler Günü coşkusu

Özel Ünsal Ören Eğitim Kurumları yönetimi ve öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Ünsal Ören’de Öğretmenler Günü coşkusu
26-11-2017 18:19

Özel Ünsal Ören Eğitim Kurumları yönetimi ve öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.      

Palmiye Hotel’degerçekleştirilen geceye Ünsal Ören Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Ören, yönetim kurulu üyeleri, kurum idarecileri ve öğretmenlerkatıldı.         

Programın açılış konuşmasını yapan Ünsal Ören Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Ören, “Sizleri Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve aramızdan ayrılıp giden, ülkemizin ve bizlerin hayatında iz bırakmış bütün öğretmenlerimizin huzurunda saygı, hürmet ve en içten minnet duygularımla selamlıyorum.Eğitime gönül, emek ve yıllarca hizmet vermiş bir ailenin eğitimci evladı olarak 2017’nin 24 Kasımında başarabildiklerimiz adına gururlu, başarmaya çabaladıklarımız adına umut doluyum. Ve vakit sevgili öğretmenlerim; sözlerin en güzelini, teşekkürlerin en hasını seçme vaktidir. Vakit ceketi her zamankinden sıkı ilikleme, zalimin, zulmün, en çok da cehaletin önünde başımız dimdik dururken şimdi vakit hiç şüphesiz saygıyla eğilme vaktidir. Çünkü bugün bizde ne varsa, iyiye, güzele, doğruya dair hepsi  ‘’sizden’’ öğretmenim. Çocuklarınız gibi gördüğünüz öğrencilerinizin yaralarını özenle, yormadan sarıyorsanız bu biraz doktorluğunuzdan,  elinize geçen bütün tohumları yine itinayla ekip, hayat veren ve fidan boylarını görmeyi sabırla bekliyorsanız bu da ilim çiftçiliğinizden, biraz yüzleri düşse öğrencilerinizin kendi derdinizden, bazen kendi evlatlarınızdan daha fazla önemseyip ellerinden tutuyorsanız bu da sanırım içinizde var olan gizli psikologluğunuzdan öğretmenim. Yeri geldiğinde anneliğiniz, babalığınız, yeri geldiğinde sert disiplinli bir abi, bazen cana yakın sarıp sarmalayan bir abla, dedim ya bizde ne varsa hayatın güzelliklerine, azim ve zaferlerine, kazanamasa bile yolunda savaşmaya, ışığa, aydınlığa dair, hepsi sizden, sizden öğretmenim. Cümlelerimin arasına sığdıramadığım nice vasıflarınız ve değerleriniz için, ‘’dünyanın bütün çiçekleriyle’’ yan yana bu kadar güzel durduğunuz için, ufkumuzu her gün yılmadan genişlettiğiniz, bakabileceğimiz başka başka pencereleri bize kazandırdığınız, paylaştığınız, paylaştıkça çoğaldığınız ve bizlerle büyüdüğünüz için sizlere çok teşekkür ederim” dedi.

Gecede Ünsal Ören Eğitim Kurumlarında öğrenim gören öğrencilerin hazırladıkları sürpriz video öğretmenlerin beğenisini topladı.

Ünsal Ören Eğitim Kurumlarının en kıdemli öğretmenlerine, tüm öğretmenleradına onursal plaket takdim edildi. Öğretmenler plaketlerini Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Ören’in elinden aldı.

Geceye katılan öğretmenler, çalınan müzikler eşliğinde hoşça vakit geçirerek günlerini kutlarken program hatıra çektirilmesi ile son buldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER