Gündem

İki şehit varken bakanların maç keyfine tepki!

Polis Birlik Platformu, iki askerin şehit olduğu gün bazı bakan ve AKP'li vekillerin Trabzonspor maçına katılmasına tepki gösterdi.

İki şehit varken bakanların maç keyfine tepki!
01-05-2022 23:57

Polis Birlik Platformu, iki askerin şehit olduğu gün aralarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da yer aldığı bazı bakan ve AKP'li vekillerin Trabzonspor maçına katılmasına tepki gösterdi.

Polis Birlik Platformu, dün Pençe Kilit operasyonunda 2 asker şehit olması ve Çankırı'da bir polis memuru intiharı etmesinin ardından bazı bakan ve AKP'li vekillerin Trabzonspor'un Antalyaspor ile karşılaştığı şampiyonluk maçına katılmasını eleştirdi. 

Platformun sosyal medyda hesabından yapılan paylaşımda, "Memleketimiz 2 tane fidanı şehit vermiş, polis resmi ekip otosunda canına kıymış, ama bizim Sayın bakanlarımız ve vekillerimiz Trabzonspor'un şampiyonluk maçında keyifler yerinde. Fazla söze gerek yok" denildi. 

Platformun paylaştığı fotoğrafta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yer alıyor. 

""

Ayrıca platform, Trabzonspor'un şampiyon olmasının ardından Boğaz Köprüsü'ne asılan takım bayrağını bekleyen polis arabasının görselini de paylaşarak, "Bu ekip burada ne yapıyor sizce?" diye sordu. 

""

 !#**h37991**#! 

 !#**h37982**#! 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER