Gündem

Hakan Bayrakçı’nın “İmamoğlu önde” dediği anlar gündem oldu

SONAR Araştırma'nın sahibi Hakan Bayrakçı, İstanbul'da yapılan son ankette Ekrem İmamoğlu'nun rakibi Murat Kurum'a 2,8 puan önde olduğunu açıkladı.

Hakan Bayrakçı’nın “İmamoğlu önde” dediği anlar gündem oldu
21-03-2024 17:40
22-03-2024 12:35
İSTANBUL

SONAR Araştırma’nın Başkanı Hakan Bayrakçı’nın CNN Türk’te İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, anketlerde önde olmasını paylaştığı sırada stüdyoda ilginç anlar yaşandı. O anlar sosyal medyada da gündem oldu.

SONAR Araştırma'nın sahibi Hakan Bayrakçı, İstanbul'da yapmış oldukları son anket sonuçlarını paylaştı. Bayrakçı'ya göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine ilişkin yapılan araştırmalarda, Ekrem İmamoğlu'nun rakibi Murat Kurum'a kıyasla 2,8 puan önde olduğu tespit edildi. Bu sonuçlar, İstanbul'un siyasi atmosferindeki belirsizliği ve yarışın kızıştığını gösteriyor.

CNN Türk'teki bir programa katılan Bayrakçı, bu sonuçların önemli olduğunu ve seçim sürecinde dikkate alınması gerektiğini vurguladı. İmamoğlu'nun hafif bir üstünlüğü olduğunu belirten Bayrakçı, bu durumun seçim sonuçlarını etkileyebileceğini ifade etti. 

Bayrakçı'nın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun önde olduğunu paylaştığı anlar sosyal medyada gündem oldu. 

STÜDYOYA 'HÜZÜN' ÇÖKTÜ

Abdulkadir Selvi’nin “İmamoğlu’nun vaatlerini hatırlamaması, ve para sayma görüntüleri etkili oldu mu?” soruları ve stüdyodaki Ahmet Hakan, ve Melik Yiğitel’in sürekli oyunu artıran İmamoğlu’na neden oyların kaydığını sorması sosyal medyaya yansıdı.

Bayrakçı'nın açıkladığı anket sonuçları CNN Türk stüdyolarında konuklar arasında buz gibi bir hava estirdi. Konukların tepki gösterdiği o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Ayrıca, Bayrakçı başka şehirlerde yaptıkları anketlerin sonuçlarını da paylaştı. Aydın, Bolu ve Muğla'da CHP'nin, Samsun ve Kocaeli'de AKP'nin, Manisa'da ise MHP'nin adaylarının birinci sırada olduğu ortaya çıktı. Bu sonuçlar, Türkiye genelindeki siyasi dinamiklerin farklı bölgelerde farklı şekillerde tezahür ettiğini gösteriyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER