Yerel

Gazze’nin sesi Şehitkamil’den yükseldi!

Gazze’deki soykırımın ikinci yılında, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı, Filistin davasına dikkat çeken anlamlı bir programa imza attı.

Gazze’nin sesi Şehitkamil’den yükseldi!
09-10-2025 00:00
09-10-2025 20:34
GAZİANTEP

Gazze’deki soykırımın ikinci yılında, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı, Filistin davasına dikkat çeken anlamlı bir programa imza attı.

Küresel Sumud Filosu gönüllüsü ve gazeteci Yaşar Yavuz, Gazze’de yaşanan insanlık dramını, Sumud ruhunun temsil ettiği direnişin onurunu ve vicdanın çağrısını anlattı.

Program, AK Parti Şehitkamil İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Hakkı Kılıç koordinasyonunda düzenlendi.

Etkinliğe; Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Belediye Başkanvekili Hakan Aslansoy, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Güler, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

“GAZZE’Yİ SUSKUNLUK DEĞİL, ONUR YAŞATACAK”

Gazeteci Yaşar Yavuz, konuşmasında 7 Ekim 2023’ten bu yana süren Gazze katliamına değinerek şu ifadeleri kullandı:

“Gazze bugün sadece bir şehir değil, insanlığın vicdanıdır.

Orada çocuklar ölürken, sessiz kalan herkesin suskunluğu tarihe bir utanç olarak yazılıyor.

Gazze’yi yaşatacak olan ne silah, ne siyaset; sadece onurdur, direniştir.”

Yavuz, Sumud Filosu’nun, denizlerdeki bir gemiden fazlası olduğunu vurgulayarak, “Bu filo, susturulmak istenen vicdanların sesi, mazlumların umududur. Gazze özgür olana kadar bu mücadele sürecek.” dedi.

“GAZZE DAVASI, İNSANLIĞIN İMTİHANI”

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Tanıtım ve Medya Başkanlığımız tarafından düzenlenen programda, Sumud Filosu aktivisti ve gazeteci Yaşar Yavuz, teşkilat mensuplarımızla bir araya geldi.

Gazze’deki insanlık dramına dikkat çekilen programda, direnişin ve onurun sembolü Filistin üzerine anlamlı bir söyleşi gerçekleştirildi.

Programa İlçe Başkanımız İsmail Güler, Şehitkamil Belediye Başkanımız Umut Yılmaz, Başkan Vekilimiz Hakan Aslansoy, belediye meclis üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımız katıldı.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER