Asayiş

Gaziosmanpaşa’da işçilerin kaldığı konteynerde yangın

Gaziosmanpaşa’da işçilerin kaldığı konteynerde yangın çıktı. Olay anında içeride kimsenin olmaması olası bir facianın önüne geçti.

Gaziosmanpaşa’da işçilerin kaldığı konteynerde yangın
01-06-2025 00:00
01-06-2025 23:47

Gaziosmanpaşa’da bir inşaat alanında işçilerinin kaldığı konteynerlerden birinde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede diğer konteynerlere de sıçrayarak büyüdü. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, olayda ölen yada yaralanan olmadı.

Olay, 15.00 sıralarında Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde bulunan Afet İşleri Müdürlüğü yakınlarındaki bir inşaat alanında meydana geldi. İnşaat işçilerinin kaldığı konteynerlerden birinde bilinmeyen bir nedenle dumanlar yükselmeye başladı. Yangın anında konteyner içerisindeki yatağın tutuşmasıyla, yangın büyüyerek diğer konteynerlere de sıçradı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, olay anında içeride kimsenin olmaması olası bir facianın önüne geçti. İtfaiye ekipleri, söndürme çalışmaları sonrası olay yerinden ayrıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER