Yerel

GAİGAD Başkanı Özkurt'tan, 15 Temmuz mesajı

GAİGAD Başkanı Levent Özkurt, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün coşkuyla kutlanacağını belirtti.

GAİGAD Başkanı Özkurt'tan, 15 Temmuz mesajı
14-07-2022 16:49
14-07-2022 20:57
GAZİANTEP

GAİGAD Başkanı Levent Özkurt, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün coşkuyla kutlanacağını belirterek, “15 Temmuz 2016 günü akşam saatlerinde başlayıp ertesi gün milletimizin ayakları altında çiğnenerek sona eren darbe girişimi, tarihimizdeki yerini bir ibret vesikası olarak almıştır” dedi.

Güçlü Anadolu İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Levent Özkurt, “ Hain darbe girişiminin üzerinden 6 yıl geçtiğini vurgulayarak, “Demokrasiye, özgürlüğe ve bağımsızlığına olan güveni ile bilinen Aziz Türk Milleti bir kez daha tüm dünyaya bu özelliklerini gösterdi. FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi gecesinde 251 vatandaşımız şehit oldu. 2196 vatandaşımız ise 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde gazi oldu. Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz'da bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir! Bayrağımızı indirtmeyelim, ezanımızı dindirtmeyelim. İhanetin en karanlığını gördük ama aynı zamanda kahramanlığın, inancın, birlik ve beraberliğin de zirvesini gördük” diye konuştu.

Özkurt, 100 yıl öncesinin en büyük şahitleri ve en iyi bilenleri Şahinbey’in, Şehitkamil’in ve Karayılan’ın torunlarının destan yazdığının da sözlerine ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER