Gündem

Ferdi Zeyrek’in ismi İzmir’de bir parka verildi

Evinde elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in ismi, İzmir’in Kiraz ilçesinde yapımı tamamlanan parka verildi.

Ferdi Zeyrek’in ismi İzmir’de bir parka verildi
10-06-2025 21:39

Kiraz Belediye Meclisi’nin toplantısında, Kiraz Belediyesi tarafından İstiklal Mahallesi’nde yapımı tamamlanan parka, 48 yaşında geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden ve bugün son yolculuğuna uğurlanan Ferdi Zeyrek’in adının verilmesi kararı oy birliği ile alındı.

"KALBİMİZDE DERİN BİR YER BIRAKTI"

Kararın ardından açıklama yapan Kiraz Belediye Başkanı Nasuh Coşkun, "Ferdi Başkan dürüstlüğü, memleketine olan sevdası, çalışkanlığı ve yiğitliği ile kalplerimizde derin bir yer bıraktı. İlçemizin çocukları, gençleri için yapılan parkımızda ismini ve hatırasını yaşatacağız.

Ayrıca Meclisimizden oy birliği ile geçen bu karar için tüm meclis üyelerimize teşekkür ederim" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER