Asayiş

Faciadan dönüldü! Ekmek pişirirken benzin bidonu patladı: 6 yaralı

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde ekmek pişirildiği sırada yakındaki benzin bidonunun ısınıp patlaması sonucu 6 kişi yaralandı.

Faciadan dönüldü! Ekmek pişirirken benzin bidonu patladı: 6 yaralı
06-07-2025 00:38
07-07-2025 14:52

Karlıova ilçesine bağlı Kalencik köyünde dün akşam saatlerinde akraba olan bir grup kadın, bir evin kilerindeki şöminede sac kurarak ekmek pişirmeye başladı. Bu sırada yakında bulunan benzin dolu bidon, ısının etkisiyle patladı.

Olayda N.K., N.K., B.K., G.D., Z.D. ve E.D. yaralandı. Vücutlarında yanıklar oluşan kadınlar, yakınları tarafından Karlıova Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Buradaki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi’ne sevk edilen yaralılar, daha sonra Diyarbakır ve Malatya’daki hastanelere nakledildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER