Gündem

Erdoğan’ın açıklamasına çok sert tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan İdlib saldırısından 2 gün sonra kameralar karşısına çıktı.

Erdoğan’ın açıklamasına çok sert tepki
29-02-2020 13:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan İdlib saldırısından 2 gün sonra kameralar karşısına çıktı. Erdoğan, İldib'te kaybettiğimiz Mehmetçik sayısının 36 olduğunu açıkladı. Ardından açıklamalarına devam eden Erdoğan, turist sayısının artmasından bahsetti. Gezi direnişini hedef aldı. ABD Başkanı Trump'la yaptığı telefon görüşmesini espri yaparak anlattı. Erdoğan'ın açıklamaları vatandaşın ve muhalefetin tepkisini çekti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan İdlib saldırısından 2 gün sonra kameralar karşısına çıktı. Erdoğan, İldib’te kaybettiğimiz Mehmetçik sayısının 36 olduğunu açıkladı. Ardından açıklamalarına devam eden Erdoğan, turist sayısının artmasından bahsetti. Gezi direnişini hedef aldı. ABD Başkanı Trump’la yaptığı telefon görüşmesini espri yaparak anlattı. Erdoğan’ın açıklamaları vatandaşın ve muhalefetin tepkisini çekti.

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu Erdoğan’ın açıklamalarının ardından sosyal medyadan isyan etti.

Ağıralioğlu, “Şehitlerimiz var. Biz, cümle kurmakta zorlanıyoruz. Sözün bittigi yerdeyiz; gün, siyaset günü değildir; ordumuzun arkasındayız diyoruz. Cumhurbaşkanı ruhsuz, hissiz bir üslûpla turist sayısı, camide bira içtiler vs. diyor. Allah size izan ve merhamet; bize de bol sabır versin” dedi.

""

 !#**h20488**#! 

 !#**h20491**#! 

GAZİKENT27 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLUN TAKİP EDİN

https://www.youtube.com/channel/UCUS10fdomKzRNgFg3wqtEMg?view_as=subscriber

""

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER