Teknoloji

Çiçek aşkı Antepli'yi YouTuber yaptı...

Gaziantep'in başarılı YouTuberlarından Gülşan Antepli, başarılı çalışmaları ile alkışları üzerinde topluyor.

Çiçek aşkı Antepli'yi YouTuber yaptı...
29-01-2023 11:35
29-01-2023 11:38
GAZİANTEP
Gaziantep'in başarılı YouTuberlarından Gülşan Antepli, başarılı çalışmaları ile alkışları üzerinde topluyor. 
Gülün Mini Bahçesi ve yine Gül İle Hayata Dair ismiyle YouTube kanalı üzerinden yayın yapan Antepli, Gaziantep'in tanıtımında da üstün rol oynuyor. 
EKRANLARIN SEVİLEN YÜZÜ GÜLŞAN ANTEPLİ GAZETEMİZE KONUŞTU
Gaziantep'in sevilen ve güler yüzlü Youtuberlarından Gülşan Antepli, yaptığı programlar ile ilgi odağı oldu. Gaziantep'i köşe bucak gezen Antepli, kentin tanıtımına katkı sağlarken, çiçeklere olan tutkusunu da yine YouTube üzerinden Gülün Mini Bahçesi kanalında paylaşarak çiçek severlere de bilgi depoluyor. 
GÜLŞAN ANTEPLİ, YOUTUBE HAKKINDA BİLİNMEYENLERİ ANLATTI
Gülşan Antepli, çağın yeni teknolojisi ve Dünyanın en büyük TV kanalı olarak bilinen YouTube hakkında bilgiler verdi. Özellikle gençlerin YouTuberlığa olan ilgisinin bir hayli yüksek olduğunu dile getiren Antepli, şunları söyledi; 
"Artık günümüz teknoloji çağı. Neredeyse internet kullanmayan hiç kimse kalmadı. Herkes son dakika haberlerini ve merak ettiği pek çok konuya internet üzerinden ulaşıyor. Benimde yıllardır çiçeklere olan bir tutkum var ve bu yönde bildiklerimi herkese anlatmak istedim. Bunun içinde yaklaşık 2 yıl önce Gülün Mini Bahçesi kanalımızı yayın hayatına geçirerek çiçek severler ile buluşturduk. İnsanlar çiçekler ve bitkiler üzerinde merak ettiklerini kanalımız aracılığıyla bizlere soruyor ve bizlerde bildiklerimizi onlara aktarıyoruz. Hem yeni dostluklar oluşturuyor hem de çiçek dünyasına bir nebze olsun fayda sağlamış oluyoruz" dedi.
"YOUTUBER OLMAK İSTEYENLERİN SAYISI ARTIYOR"
Öte yandan yaklaşık 1 yıl kadar önce Gül ile Hayata Dair YouTube kanalını da faaliyete geçirdiğini anlatan Gülşan Antepli, "Gülün Mini Bahçesi'nde görmüş olduğum ilgi yeni bir kanal açma düşüncesi oluşturdu. Bu kanalı da adı gibi hayata dair kıldık ve güzel şehrimiz Gaziantep'in tanıtımına yönelik yayın yapma kararı aldık. Şehrimizin bir çok  noktasında çekimler gerçekleştirerek seyircilerimizle buluşuyoruz. Her ne kadar yorucu olsada yaptığım işi seviyor ve son derece eğlenceli çekimler gerçekleştiriyoruz. Youtuber olmak isteyenlerin sayısı her geçen gün yükselmekte. Google hesabı üzerinden oluşturulan YouTube kanallarında en önemli etken ise sürekli aktif paylaşımlar yapmak. YouTube ile iş ortaklığı yapmak için ise yine istikrar son derece önemli.
Tabi YouTube'nin de yine bazı kuralları var. Mesela 1000 abone 4 bin saati 1 yılda tamamlamak gerekiyor. Bunun yanısıra hafta da en az 2 kaliteli içeriğe sahip video paylaşmak lazım. Bu işte istikrar çok önemli. Bu rakamları yakalamak için aralıksız çalışmanız gerekli. En önemlisi ise bu konuda çok ciddi bir sabır gerekiyor. Zamanla yapılan çalışmalar mutlaka meyvelerini veriyor.
Bu sektör yediden yetmişe herkesin ilgisini çeken çağın yeni bir sektörü. Ben işimi çok seviyorum ve hedefim milyon aboneye ulaşmak. Bunun için ise çalışmalarıma aralıksız olarak devam ediyorum. Çiçekleri çok sevmem beni youtuberlığa taşıdı. İnşallah kanallarımızla daha da iyi bir noktaya ulaşarak kitlemizi yükselteceğiz. Tüm hemşerilerimizi Gülün Mini Bahçesi ve Gül ile Hayata Dair isimli kanalımıza abone olmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER