Siyaset

Bize oy verirseniz Allah size hesap sormayacak!

AKP Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Erdoğan’a sahip çıkmanın ‘imanın gereği’ olduğunu ileri sürerek, "Allah o emaneti bize verdiğinizde dolayı, size inşallah hiçbir hesap sormayacak” ifadelerini kullandı.

Bize oy verirseniz Allah size hesap sormayacak!
03-03-2019 14:37

AKP Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Erdoğan’a sahip çıkmanın ‘imanın gereği’ olduğunu ileri sürerek, “Hepimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğana destek olmalıyız. En son Avrupa Birliğinde, parlamentoda dış güçler komisyonu raporunda Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’nin başında olduğu müddetçe biz Avrupa Birliği ile Türkiye arasında ki müzakereleri yürütemeyiz diyorlarsa, bizim sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmamız imanımızın gereğidir ve boynumuzun borcudur.” dedi.

‘EMANETİ BİZE VERDİĞİNİZ İÇİN ALLAH SİZE HESAP SORMAYACAK’

Habersiverek.com’da yer alan habere göre, Gülpınar, “Allah sizden emaneti ehline vermenizi emrediyor, bu emir hepimiz için geçerli, sadece yöneticiler için değil, herkes için, halk için de geçerlidir. Halk emaneti nasıl verir, halk sandığın başına gider, oyunu atar ve emanetini verir. Allah size bir emanet veriyorsa, illa ki bunun hesabını soracak demektir” derken, “Vicdan rahatlığıyla size diyorum ki, yarın inşallah mahşerde Allah’ın karşısına çıktığınız zaman, Allah o emaneti bize verdiğinizde dolayı, size inşallah hiçbir hesap sormayacak” ifadelerini kullandı.

İşte Mehmet Kasım Gülpınar'ın o konuşması:

""

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER