Sağlık

Kubba’dan yeni yıl mesajı

Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba, yeni yıl mesajı yayınladı.

Kubba’dan yeni yıl mesajı
30-12-2017 20:46

 

Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba, yeni yıl mesajı yayınladı. Kubba, sağlıklı yaşamın önemine işaret ederek, "En kıymetli hazinemiz olan sağlıklı yaşam, sadece kendimize değil, sevdiklerimize, ülkemize ve insanlığa karşı en önemli sorumluluklarımızdandır" dedi.

Kubba, yayımladığı yeni yıl mesajında, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yıl diledi. ‘’En kıymetli hazinemiz olan sağlıklı yaşam, sadece kendimize değil, sevdiklerimize, ülkemize ve insanlığa karşı en önemli sorumluluklarımızdandır" ifadesini kullanan Kubba, hastalıklardan uzak, sağlıklı bir ömür için dengeli beslenme, hareketli yaşam ve sağlığa önem verilmesi gerektiğini kaydetti.

Sağlık sorunları yaşayan bireylerin tekrar sağlıklarına kavuşması için özveriyle çalışarak hastalara şifa olmaya devam ettiklerini anımsatan Hayrullah Kubba, Herkesin gelecekle ilgili hayalleri ve planları olduğunu ve bunların gerçekleşmesindeki en önemli unsur sağlığımıza değer vermek ve onu korumaktır. Sevdiklerinize en güzel hediyeniz kendi sağlığınızdır" ifadesini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER