Siyaset

Akşener ile Kılıçdaroğlu görüşmesi sona erdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri’nde saat 20.00’de yemekte bir araya geldi.

Akşener ile Kılıçdaroğlu görüşmesi sona erdi
27-12-2022 19:25
28-12-2022 09:24
GAZİANTEP

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri’nde saat 20.00’de yemekte bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in görüşmesi sona erdi. İkili zirve 2 saat 15 dakika sürdü.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu’nun talebi ile gerçekleşen görüşmenin gündem maddesi ise AKP’nin başörtüsü konusunda hazırladığı Anayasa değişikliği teklifi olduğu belirtiliyor.

Resim

ADAYLIK TARTIŞMASI KONUŞULDU

Görüşmede, son dönemde iki parti arasında yaşanan gerginlik konularının ele alınması bekleniyordu. Kulislerde ise iki liderin, “adaylık tartışmalarının” da gündeme geleceği beklentisi dile getiriliyordu.

KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞME ÖNCESİ KURMAYLARINI TOPLADI

Öte yandan Kılıçdaroğlu, görüşme öncesinde Merkez Yürütme Kurulu'nu (MYK) olağanüstü topladı, partide bulunan kurmaylarıyla kısa bir değerlendirme toplantısı yaptı. CHP liderinin kurmayları ile görüş alışverişinde bulunduğu öğrenildi.
Kılıçdaroğlu, Akşener ile görüşmesi öncesinde MYK'yi olağanüstü topladı
Ahlatlıbel, altı siyasi partinin bir araya gelerek oluşturduğu ve kamuoyunda 'Altılı Masa' olarak bilinen toplantıların ilkine ev sahipliği yapmıştı. CHP'nin çağrısıyla 12 Şubat'ta toplanan muhalefet liderlerinin zirvesi beş buçuk saat sürmüştü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER