?>

Zeydan Karalar: Hizmetler artarak sürecek...

Hizmet ederken siyasi ayrım gözetmeyen Başkan Zeydan Karalar’ı, kentin her köşesinde, her görüşten Adanalı benimsiyor, sevgi ve heyecanla karşılıyo

Siyaset - 2 yıl önce

Hizmet ederken siyasi ayrım gözetmeyen Başkan Zeydan Karalar’ı, kentin her köşesinde, her görüşten Adanalı benimsiyor, sevgi ve heyecanla karşılıyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar merkez ve kırsal ilçelerde, köylerde, mahallelerde hemşehrileriyle bir araya gelerek sohbet etmeye, sorun dinlemeye, yapılan ve yapılacak hizmetleri anlatmaya, gerçekleştirilen mali mucizeyle ilgili bilgi vermeye devam ediyor.

ADANA GİBİ BAŞKAN ZEYDAN KARALAR HALKLA İÇ İÇE

Saimbeyli merkezde halka hitap eden, Aksaağaç, Karakuyu, Ayvacık, Değirmenciuşağı, Yardibi, Himmetli, Yeniköy, Beypınarı, Eyüplü, Gürleşen köylerini de ziyaret ederek bölge sakinleriyle sohbetler gerçekleştiren, samimi sevgi ve ilgiyle karşılanan Başkan Zeydan Karalar, Adana’nın dört bir yanında halka hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Saimbeyli tarihinde görülmemiş hizmetleri ilçe halkıyla buluşturduklarını ifade eden Başkan Zeydan Karalar, alt yapı hizmetlerinin yanı sıra üreticiye yönelik desteklerin artarak süreceğini belirtti.

MAAŞ ÖDEYEMEZ DURUMDAKİ BELEDİYE, DEVASA HİZMETLERİ BORÇSUZ YAPABİLİR HALE GELDİ.

Adana Büyükşehir Belediyesi’ni maaş ödeyemez, hizmet edemez, mazot alamaz halde devraldıklarını hatırlatan Başkan Zeydan Karalar, borcu gelirinin 4 katı olan belediyeyi, geliri borcun 4 katı hale getirerek, devasa hizmetleri borçlanmadan yapabildiklerini, böylece Adana tarihinde görülmemiş hizmetleri hayata geçirdiklerini anlattı. 3 alt geçit, 5 yeni bulvar, 4 arıtma yaptıklarını, asbestli boruları değiştirdiklerini, su isale hatları döşediklerini, 3 milyo tona yakın asfalt döktüklerini, 221 cadde ve bulvarı yenilediklerini, 321 iş makinesi, 111 otobüsü aldıklarını, yurtlar, kurs merkezleri, kütüphaneler, aşevi yaptıklarını, sosyal belediyeciliği taviz vermeden sürdürdüklerini kaydeden Başkan Zeydan Karalar, önümüzdeki dönemde 8 alt geçit, metro, tramvay, nostaljik tramvay, kültür merkezi, yeni kütüphaneler, arıtmalar yapacaklarını, Yedigöze Barajı’ndan Su Getirme Projesi’ni tamamlayacaklarını, yollar ve köprüler inşa etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Haftanın Öne Çıkanları

Pamuk: 400 kişiyi dolandıran İbrahimli Yapı'nın arkasında kim var?

2024-03-04 15:05 - Gündem

Süleymancıların yurdunda 10 çocuğa taciz, istismar ve şiddet!

2024-03-06 14:33 - Asayiş

Tutuklanan AKP'li başkanın fotoğraf albümü şaşırtmadı!

2024-03-05 17:01 - Gündem

Süleymancılara ait yurtta 10 çocuğu istismar!

2024-03-07 08:57 - Gündem

Kanal İstanbul bakanlığın planında yer aldı!

2024-03-06 11:25 - Gündem

Mısır'a kaçan Eylem Tok ve oğlu, ABD'ye geçmiş!

2024-03-08 10:00 - Gündem

Hastaneye kaldırılan Berna Laçin ameliyat oldu!

2024-03-07 08:24 - Magazin

AKP'li belediye başkanı fuhuş operasyonunda tutuklandı!

2024-03-05 16:32 - Asayiş

Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı

2024-03-06 12:19 - Gündem

Özgür Özel'den Erdoğan'a Murat Kurum çağrısı

2024-03-02 18:10 - Siyaset

İlgili Haberler

CHP'nin 108. mitingi Erdoğan'ın memleketi Rize'de...

14:12 - Siyaset

Özgür Özel’den flaş Akın Gürlek iddiası

20:55 - Siyaset

Erdoğan'ı üzecek anket: CHP yüzde 36,10 ile birinci parti...

12:28 - Siyaset

Burcu Köksal Salı günü AKP rozeti takacak!

08:09 - Siyaset

CHP'nin ardından Saadet Partisi'ne de kayyum tehlikesi...

21:23 - Siyaset

Günün Manşetleri

Kılıçdaroğlu'ndan Burcu Köksal'a telefon

11:31 - Gündem

TÜİK Başkanı görevden alındı!

11:28 - Gündem

Özgür Özel, akpden. com sitesine erişim engeli getirildiğini açıkladı

08:08 - Gündem

CHP'den Burcu Köksal tepkisi: Bizim için böyle bir belediye başkanı artık yok!

20:47 - Gündem

Sağlık Bakanlığı'ndan 'hantavirüs' açıklaması

15:02 - Sağlık