?>

Zeydan Karalar: Hizmetler artarak sürecek...

Hizmet ederken siyasi ayrım gözetmeyen Başkan Zeydan Karalar’ı, kentin her köşesinde, her görüşten Adanalı benimsiyor, sevgi ve heyecanla karşılıyo

Siyaset - 1 yıl önce

Hizmet ederken siyasi ayrım gözetmeyen Başkan Zeydan Karalar’ı, kentin her köşesinde, her görüşten Adanalı benimsiyor, sevgi ve heyecanla karşılıyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar merkez ve kırsal ilçelerde, köylerde, mahallelerde hemşehrileriyle bir araya gelerek sohbet etmeye, sorun dinlemeye, yapılan ve yapılacak hizmetleri anlatmaya, gerçekleştirilen mali mucizeyle ilgili bilgi vermeye devam ediyor.

ADANA GİBİ BAŞKAN ZEYDAN KARALAR HALKLA İÇ İÇE

Saimbeyli merkezde halka hitap eden, Aksaağaç, Karakuyu, Ayvacık, Değirmenciuşağı, Yardibi, Himmetli, Yeniköy, Beypınarı, Eyüplü, Gürleşen köylerini de ziyaret ederek bölge sakinleriyle sohbetler gerçekleştiren, samimi sevgi ve ilgiyle karşılanan Başkan Zeydan Karalar, Adana’nın dört bir yanında halka hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Saimbeyli tarihinde görülmemiş hizmetleri ilçe halkıyla buluşturduklarını ifade eden Başkan Zeydan Karalar, alt yapı hizmetlerinin yanı sıra üreticiye yönelik desteklerin artarak süreceğini belirtti.

MAAŞ ÖDEYEMEZ DURUMDAKİ BELEDİYE, DEVASA HİZMETLERİ BORÇSUZ YAPABİLİR HALE GELDİ.

Adana Büyükşehir Belediyesi’ni maaş ödeyemez, hizmet edemez, mazot alamaz halde devraldıklarını hatırlatan Başkan Zeydan Karalar, borcu gelirinin 4 katı olan belediyeyi, geliri borcun 4 katı hale getirerek, devasa hizmetleri borçlanmadan yapabildiklerini, böylece Adana tarihinde görülmemiş hizmetleri hayata geçirdiklerini anlattı. 3 alt geçit, 5 yeni bulvar, 4 arıtma yaptıklarını, asbestli boruları değiştirdiklerini, su isale hatları döşediklerini, 3 milyo tona yakın asfalt döktüklerini, 221 cadde ve bulvarı yenilediklerini, 321 iş makinesi, 111 otobüsü aldıklarını, yurtlar, kurs merkezleri, kütüphaneler, aşevi yaptıklarını, sosyal belediyeciliği taviz vermeden sürdürdüklerini kaydeden Başkan Zeydan Karalar, önümüzdeki dönemde 8 alt geçit, metro, tramvay, nostaljik tramvay, kültür merkezi, yeni kütüphaneler, arıtmalar yapacaklarını, Yedigöze Barajı’ndan Su Getirme Projesi’ni tamamlayacaklarını, yollar ve köprüler inşa etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Haftanın Öne Çıkanları

Pamuk: 400 kişiyi dolandıran İbrahimli Yapı'nın arkasında kim var?

2024-03-04 15:05 - Gündem

Süleymancıların yurdunda 10 çocuğa taciz, istismar ve şiddet!

2024-03-06 14:33 - Asayiş

Tutuklanan AKP'li başkanın fotoğraf albümü şaşırtmadı!

2024-03-05 17:01 - Gündem

Kanal İstanbul bakanlığın planında yer aldı!

2024-03-06 11:25 - Gündem

Süleymancılara ait yurtta 10 çocuğu istismar!

2024-03-07 08:57 - Gündem

Mısır'a kaçan Eylem Tok ve oğlu, ABD'ye geçmiş!

2024-03-08 10:00 - Gündem

Hastaneye kaldırılan Berna Laçin ameliyat oldu!

2024-03-07 08:24 - Magazin

Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı

2024-03-06 12:19 - Gündem

Murat Kurum: 31 Mart’ta Gazze’deki mazlumlar sevinecek

2024-03-01 23:22 - Siyaset

AKP'li belediye başkanı fuhuş operasyonunda tutuklandı!

2024-03-05 16:32 - Asayiş

İlgili Haberler

İmamoğlu'ndan teşekkür mesajı! Mahkemede Cumhurbaşkanı sloganları atılmıştı

21:39 - Siyaset

CHP’li Meriç: Gaziantep halkına tek tırnaklı et yediren zihniyetten hesap soracağız!

10:34 - Siyaset

CHP mitinglerinin dokuzuncusu Avcılar’da düzenlenecek

19:38 - Siyaset

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Anıtkabir'e ziyaret

13:39 - Siyaset

Bakan Tunç duyurdu: HSK daire başkanları belli oldu

12:39 - Siyaset

Günün Manşetleri

Ferdi Zeyrek’in kendi hesabından veda mesajı paylaşıldı: ’Elveda iki gözümüz’

21:09 - Gündem

Kirazın tanesi 10 lira: Ekonomi politikaları 'meyvesini' veriyor!

16:08 - Ekonomi

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Anıtkabir'e ziyaret

13:39 - Siyaset

Filistin Eylem Komitesi'nden İsrail'in İstanbul Başkonsolosluğu önünde protesto

13:09 - Gündem

Bakan Tunç duyurdu: HSK daire başkanları belli oldu

12:39 - Siyaset