?>

Yılmaz, STK temsilcileriyle iftar sofrasında buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhunu yansıtan anlamlı bir programda sivil toplum kuruluşu ve dernek temsilcileriyle iftar sofrasında bir araya geldi. Yılmaz, sivil toplum kuruluşlarının önemli bir rol üstlendiğini söyledi.

Yerel - 2 gün önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhunu yansıtan anlamlı bir programda sivil toplum kuruluşu ve dernek temsilcileriyle iftar sofrasında bir araya geldi. Yılmaz, sivil toplum kuruluşlarının önemli bir rol üstlendiğini söyledi.

Şehitkamil Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla oluşturulan etkinlik alanında gerçekleşen buluşma, yoğun katılımla ve samimi bir atmosferde gerçekleştirildi.

Ramazan ayının manevi iklimini birlikte paylaşmak amacıyla düzenlenen iftar programına çok sayıda dernek başkanı, sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. Programda konuklarla tek tek selamlaşan Başkan Yılmaz, iftar öncesinde masaları dolaşarak katılımcılarla sohbet etti, talep ve önerileri dinledi.

HER KARARIMIZI İSTİŞARE EDİYORUZ

İftar programının ardından katılımcılara hitap eden Yılmaz, sivil toplum kuruluşlarının şehirlerin gelişiminde ve toplumsal dayanışmanın güçlenmesinde önemli bir rol üstlendiğini vurguladı. Şehitkamil’i yönetirken ortak aklı ve katılımcı anlayışı esas aldıklarını ifade eden Yılmaz, “Biz Şehitkamil’i tek bir kişinin yönetimiyle değil, koca bir şehirle birlikte yönetiyoruz. Bu şehir; esnafıyla, gençleriyle, kadınlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla ve mahalleleriyle bir bütündür. Biz de bu anlayışla hareket ediyor, kararlarımızı alırken şehrimizin tüm dinamikleriyle istişare ediyoruz” dedi.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ GÖRÜŞLERİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Sivil toplum kuruluşlarının toplumun sesi olduğunu belirten Yılmaz, yerel yönetimlerin bu sesleri duymasının ve çözüm üretmesinin önemine dikkat çekerek şunları kaydetti:

“STK’larımız ve derneklerimiz toplumun nabzını tutan en önemli yapılardır. Sizlerin görüşleri, önerileri ve eleştirileri bizim için son derece kıymetlidir. Şehitkamil’i daha güçlü, daha yaşanabilir ve daha güzel bir ilçe haline getirmek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”

STK TEMSİLCİLERİ ETKİNLİKLERİ YERİNDE GÖRDÜ

Ramazan ayı öncesinde sivil toplum kuruluşlarıyla kapsamlı istişareler gerçekleştirdiklerini de belirten Yılmaz, bu görüşmelerin Ramazan etkinliklerinin şekillenmesinde önemli rol oynadığını ifade etti. Yılmaz, “Ramazan ayı öncesinde STK temsilcilerimizle bir araya gelerek görüş ve önerilerini aldık. Bu istişareler sonucunda bugün binlerce vatandaşımızın faydalandığı Ramazan etkinliklerimizi hayata geçirdik. Bugün düzenlediğimiz bu iftar programıyla da kıymetli STK temsilcilerimiz etkinlik alanımızı yerinde görme fırsatı buldu” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Akın Gürlek'ten 'İmamoğlu' açıklaması: O şahsın açıklamalarını önemsemiyorum!

2026-03-06 15:23 - Gündem

Erdoğan: Emeklilerimize bir müjde vermek istiyorum...

2026-03-11 13:54 - Siyaset

Bakan Tekin: Ak Parti'den önce okullarda tuvalet yoktu!

2026-03-08 19:08 - Gündem

İlk celse sona erdi: İmamoğlu'nun 'reddi hakim' talebi reddedildi!

2026-03-09 11:42 - Gündem

Akın Gürlek'ten 'canlı yayın' açıklaması

2026-03-11 13:47 - Gündem

Ümit Özdağ: PKK ve KDP, İran'a saldırı hazırlığında...

2026-03-05 00:01 - Siyaset

Özgür Özel Karaman'da konuştu: İktidar olacağız, fakirliği bitireceğiz...

2026-03-07 14:27 - Siyaset

İmamoğlu: Yaptığınız Türk yargısı adına yüz karasıdır! Kimden talimat aldınız?

2026-03-10 13:05 - Gündem

Özgür Özel: Bu iktidar emeklinin, çalışanın canını çıkarmıştır

2026-03-08 13:52 - Siyaset

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, komşu ülkelerden özür diledi

2026-03-07 13:14 - Dünya

İlgili Haberler

Dijital Gençlik Merkezi, eğitimlere başladı...

00:00 - Yerel

Okuma yazma öğrenen kadınlar hayallerini gerçekleştiriyor

00:00 - Yerel

“Spor Festivali” projesi ile 8 bin 744 öğrenci sporla buluştu.

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan, 'İstiklal Marşı' mesajı

00:00 - Yerel

Şehitkamil Belediyespor U14 futbol takımının şampiyona yolculuğu

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Ünlü tarihçi İlber Ortaylı hayatını kaybetti!

19:40 - Gündem

Karaman’da skandal: İstiklal Marşı'nı Arapça okuttular!

19:29 - Gündem

Öztürkmen: İktidarın politikaları nedeniyle kırmızı et hayal oldu

19:21 - Siyaset

MSB'den Adana'daki 'üçüncü füze' açıklaması

08:30 - Asayiş

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel gözaltına alındı!

07:51 - Gündem