?>

Yılmaz, Muhtarlar Günü'nü kutladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, muhtarların yerel yönetimler ve vatandaşlar arasında önemli bir köprü görevi üstlendiğini belirterek tüm muhtarların gününü kutladı.

Yerel - 5 ay önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, muhtarların yerel yönetimler ve vatandaşlar arasında önemli bir köprü görevi üstlendiğini belirterek tüm muhtarların gününü kutladı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yılmaz, mesajında muhtarlığın tarihsel ve toplumsal önemine dikkat çekerek, muhtarların Cumhuriyet’in kuruluşundan bu yana demokrasinin en köklü temsilcilerinden biri olduğunu vurguladı. Yılmaz, “Muhtarlarımız, mahalle ve köylerimizde devletimizin eli, gözüdür. Vatandaşlarımızın en yakından tanıdığı, en kolay ulaşabildiği kamu görevlileridir. Aynı zamanda biz yerel yöneticiler için de halkımızla aramızdaki en güçlü bağdır. Vatandaşın talebini, sorununu ve beklentisini en doğru şekilde bizlere aktaran muhtarlarımız, yerel demokrasinin temel direklerinden biridir” dedi.

MUHTARLIK, GÖNÜL BAĞIYLA YÜRÜTÜLEN BİR KAMU HİZMETİDİR

Şehitkamil Belediyesi olarak muhtarlarla uyum ve iş birliği içinde çalıştıklarını ifade eden Yılmaz,  muhtarların mahallelerin gelişiminde büyük katkısı olduğuna dikkat çekerek, şunları kaydetti: “Göreve geldiğimiz günden bu yana mahallelerimizin ihtiyaçlarını en iyi bilen, halkla doğrudan temas halinde olan muhtarlarımızla istişare içinde hareket ediyoruz. Her bir muhtarımız, bulunduğu mahallenin sesi, gözü, kulağıdır. Şehitkamil’in her köşesine eşit ve kaliteli hizmet ulaştırma hedefimizde muhtarlarımızın katkısı çok büyüktür. Onların öneri ve talepleri, hizmet planlamalarımızda daima yol gösterici olmaktadır. Muhtarlık, sadece idari bir görev değil, aynı zamanda gönül bağıyla yürütülen bir kamu hizmetidir. Şehitkamil’in her bir mahallesine hizmet sunmak için büyük bir özveriyle çalışan kıymetli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle, görevini layıkıyla yerine getiren tüm muhtarlarımızı kutluyor, ebediyete intikal eden muhtarlarımızı rahmetle anıyor, görev başındaki tüm muhtarlarımıza sağlık, huzur ve başarılar diliyorum.”

Haftanın Öne Çıkanları

AKP'ye geçeceği iddia edilen Burcu Köksal'dan açıklama

2025-10-17 11:17 - Siyaset

Kaçan Ünsal Ban için AKP'den ilk yorum: Bağımsız yargıdan kimse kaçamaz

2025-10-15 16:07 - Gündem

Erdoğan'ın uçağı Netanyahu'nun geleceğini öğrenince pisti pas geçti!

2025-10-13 17:24 - Dünya

Bu nasıl ateşkes: İsrail Gazze'yi yeniden vurdu!

2025-10-18 15:21 - Dünya

Barış Zirvesi'ne saatler kala Kahire'de şiddetli patlama

2025-10-13 16:48 - Dünya

Gazze için tarihi imzalar Mısır'da atıldı

2025-10-13 19:58 - Dünya

Abdullah Kiğılı: Bizi büyük bir felaket bekliyor!

2025-10-15 08:25 - Ekonomi

Türkiye, Kırgızistan'ın 58 milyon dolarlık borcunu sildi!

2025-10-17 09:34 - Dünya

Öcalan'dan 'umut hakkı' açıklaması

2025-10-17 13:12 - Gündem

AKP'li Çerçioğlu, İmamoğlu'nun projesini kendi işi gibi anlattı!

2025-10-16 10:35 - Gündem

İlgili Haberler

Yıldırım: Yeni dönemde sadece güçlü olmak yetmiyor

00:24 - Yerel

Şahinbey'de zincir market ve simit fırını 3’er gün kapatıldı

00:01 - Yerel

Büyükşehir'den Nizip'e tarımsal destek

00:00 - Yerel

Kayaönü'nde bozuk yollar yenileniyor

00:00 - Yerel

Teknogaraj ekibinden Ramazan'da özel kamp

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Ekrem İmamoğlu’na Brüksel'de uluslarası ödül

19:10 - Gündem

Ümit Özdağ: PKK ve KDP, İran'a saldırı hazırlığında...

19:01 - Siyaset

Test sonucu negatif çıkan Lal Denizli'den açıklama

18:35 - Gündem

Hüseyin Baş: Milli paralarla ticaret ABD'nin dengesini bozdu!

18:30 - Siyaset

Kemal Okuyan: Türkiye'yi savaşa sokmak isteyenler kimler, planları ne?

18:28 - Siyaset