?>

Yılmaz'dan Göksuncuk Mahallesi’ne ziyaret

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, mahalle ziyaretleri kapsamında Göksuncuk Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yerel - 2 ay önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, mahalle ziyaretleri kapsamında Göksuncuk Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yılmaz, vatandaşların talep, öneri ve beklentilerini dinlerken, ilçede hayata geçirilen çalışmalar ile planlanan projeler hakkında da bilgi verdi. Çocuklarla yakından ilgilenen Yılmaz, Dondurma Karavanı’ndan yapılan ikramla onların mutluluğuna ortak oldu.

 

Şehitkamil Belediyesi Başkanı Umut Yılmaz, Göksuncuk Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Yılmaz, belediyeciliğin en önemli unsurunun vatandaşın sesine kulak vermek olduğunu belirterek, sorunların yerinde tespit edilmesinin çözüm sürecini hızlandırdığını ifade etti.

 

MASA BAŞINDA DEĞİL SAHADA HİZMET ÜRETİYORUZ

Ziyaret boyunca mahallede yapılması planlanan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, vatandaşların ilettiği talepleri tek tek not aldı. Altyapıdan üstyapıya, sosyal alanlardan çevre düzenlemelerine kadar birçok konuda incelemelerde bulunan Yılmaz, ilgili birimlere gerekli talimatları verdi. Mahallelerin ihtiyaçlarını masa başında değil, sahada belirlediklerini dile getiren Yılmaz, her ziyaretin kendileri için önemli bir rehber niteliği taşıdığını söyledi. Vatandaşlarla kurulan güçlü iletişimin hizmet kalitesini artırdığını ifade eden Yılmaz, Şehitkamil'in her mahallesine eşit ve kaliteli hizmet ulaştırmak için çalıştıklarını kaydetti.

 

ÇOCUKLARIN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

Yılmaz, mahallede büyük ilgi gören Dondurma Karavanı ile çocuklara dondurma ikram etti.

Çocukların mutluluğunun kendileri için en büyük motivasyon kaynaklarından biri olduğunu belirten Yılmaz, sosyal belediyecilik anlayışıyla her yaştan vatandaşa dokunan projeleri artırarak sürdüreceklerini ifade etti.

 

EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ

Yılmaz, vatandaşlarla kurdukları gönül bağının kendilerine güç verdiğini belirterek, “Bizim en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimiz. Hemşehrilerimizin desteğiyle Şehitkamil'imizi hep birlikte daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Her mahallemizi düzenli olarak ziyaret ediyor, vatandaşlarımızın taleplerini yerinde dinliyor ve çözüm odaklı bir anlayışla hareket ediyoruz. Çünkü bu şehri birlikte yönetiyor, birlikte güzelleştiriyoruz. Çocuklarımızın yüzündeki tebessüm, büyüklerimizin duası bizim için en büyük kazançtır” dedi.

 

Mahalle sakinleri ise gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Umut Yılmaz'a mahallelerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Haftanın Öne Çıkanları

Kılıçdaroğlu'nun 'YENİ Parti' sevinci: Çok şükür arınma gerçekleşti...

2026-07-25 14:35 - Siyaset

ABD'den 60 ülkeye yeni gümrük vergisi: Türkiye de listede!

2026-07-24 10:25 - Dünya

Yılmaz Büyükerşen CHP’den istifa etti

2026-07-23 17:26 - Siyaset

Kılıçdaroğlu'ndan 'yeni parti' yorumu: Beni hiç ilgilendirmiyor

2026-07-23 21:57 - Siyaset

Berhan Şimşek hakkında kadına şiddet nedeniyle uzaklaştırma kararı!

2026-07-20 13:54 - Gündem

Ece Üner, Fatih Portakal, Feyza Altun, Gökhan Özoğuz ve Öykü Serter ifadeye çağrıldı

2026-07-22 14:13 - Asayiş

Milletler Ligi'nde şampiyon Filenin Sultanları

2026-07-26 21:31 - Spor

YENİ Parti kurulduğu gün anamuhalefet partisi oldu

2026-07-24 13:27 - Siyaset

Fatma Kaplan Hürriyet tutuklandı!

2026-07-23 17:45 - Gündem

Özgür Özel, Anıtkabir'de: Kuşatılan mirasınızı koruma görevi bize emanettir

2026-07-25 12:14 - Siyaset

İlgili Haberler

Uluslararası Rumkale Su Sporları Festivali başladı

00:40 - Yerel

Şahinbey'de bozuk ürün satan dönerci kapatıldı

00:38 - Yerel

Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı tamamlandı

00:36 - Yerel

Şehitkamil Belediyesi bilim dünyasını Gaziantep’te buluşturdu

00:00 - Yerel

Şahinbey'den Akkent Mahallesi’ne 3 yeni park

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Özgür Çelik, Üsküdar iddialarıyla ilgili ifade verdi

13:53 - Gündem

Özgür Çelik, meclis üyelerine yapılan tehditleri tek tek sıraladı!

16:11 - Gündem

Dilek İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki

14:54 - Gündem

Üsküdar Belediyesi AKP'ye geçti!

14:34 - Gündem

Kılıçdaroğlu: İmamoğlu siyasi tutuklu değil!

11:40 - Gündem