?>

Yılmaz'dan Bayraklı Gençlik Yürüyüşü'ne davet

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 106. yılı dolayısıyla düzenlenecek Bayraklı Gençlik Yürüyüşü’ne tüm Gazianteplileri davet etti.

Yerel - 11 ay önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 106. yılı dolayısıyla düzenlenecek Bayraklı Gençlik Yürüyüşü’ne tüm Gazianteplileri davet etti. Yılmaz, “19 Mayıs’ta 19.19’da Celal Doğan Parkı’ndan başlayacak kortej yürüyüşümüze tüm hemşehrilerimi davet ediyorum” dedi.

Şehitkamil Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na özel düzenlediği etkinliklerle bayram coşkusunu ilçe geneline taşıdı. Günler öncesinden başlayan etkinlikler yürüyüşle son bulacak.

19 MAYIS’I ŞEHİTKAMİL’DE BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 19 Mayıs gururunu bu yılda Şehitkamil’de coşkuyla kutlayacaklarını söyledi. Spordan sanata, yarışmalardan turnuvalara kadar birçok etkinlik düzenlediklerini anımsatan Yılmaz, “106 yıl önce yakılan bağımsızlık meşalesi bugün gençliğin elinde aynı kararlılıkla parlıyor. 19 Mayıs Pazartesi günü (BUGÜN) Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Şehitkamil’de büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamaya hazırlanıyoruz. Atatürk’ün gençliğe hediye ettiği bu anlamlı günde sizleri Bayraklı Gençlik Yürüyüşü’ne davet ediyorum” diye konuştu.

19 MAYIS 19.19’DA CELAL DOĞAN PARKI’NDA BULUŞALIM

Yılmaz, tüm Gaziantep halkını meydanlara davet ederek, şunları kaydetti: “19 Mayıs saat 19.19’da Emek Mahallesi Celal Doğan Parkı’ndan başlayarak Korupark’ta tamamlayacağımız yürüyüşümüz sonrasında gençlik konseri ve havai fişek gösterisi bizleri bekliyor olacak. Geleneğimizden aldığımız güçle geleceğe yürüyor. Cumhuriyet’imizin değerlerine hep birlikte sahip çıkıyoruz.  Haydi Gaziantep, bu özel günde milli değerlerimize sahip çıkmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için hep birlikte tek yürek olalım. 19 Mayıs’ta meydanlarda buluşalım. Bu vesileyle 19 Mayıs 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nızı kutlarım.”

Haftanın Öne Çıkanları

Zirai donla üzen nisan yağışlarla sevindirdi

2025-05-15 00:00 - Tarım

Erdoğan yine doğal gazı müjdeledi!

2025-05-17 16:07 - Siyaset

ORC anketinden AKP'ye kötü haber! 2 şehir el değiştirdi...

2025-05-16 18:58 - Siyaset

Esila Ayık'tan ilk açıklama: Gençleri geleceğe küstürmeyin

2025-05-15 13:03 - Gündem

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na şok protesto!

2025-05-14 23:53 - Spor

Arif Kocabıyık yeniden tutuklandı!

2025-05-15 10:09 - Gündem

Ali Koç, kongre için imza toplayan derneği bastı!

2025-05-18 11:27 - Spor

Ekrem İmamoğlu seçimi ilk turda kazandı!

2025-05-18 11:56 - Siyaset

HKP Genel Başkanı Ankut: Asıl oyun şimdi başlıyor...

2025-05-13 03:46 - Siyaset

Bilal Erdoğan: Gelir artınca çocuk sayısı azalıyor!

2025-05-18 10:50 - Gündem

İlgili Haberler

Şehitkamil Belediyespor U16 Takımı Şanlıurfa yolcusu

00:00 - Yerel

Şahinbey Belediyesi'nden Filistin için destek yürüyüşü

00:00 - Yerel

Gaziantep Leblebili Kıtır Helva coğrafi işaret tescili aldı

00:00 - Yerel

Gaziantepli firmalar önemli ihracat bağlantıları kurdu

00:00 - Yerel

Güçyetmez, İMO Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi

00:36 - Yerel

Günün Manşetleri

Barış Pehlivan ve Murat Ağırel'e hapis cezası!

19:46 - Gündem

Kılıçdaroğlu'na 'Cumhurbaşkanı'na hakaret'ten hapis cezası!

14:59 - Gündem

6 yıldır kayıp olan Gülistan Doku'nun dosyası: 7 ilde 13 gözaltı!

06:31 - Asayiş

Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'in elini sıkmadı!

16:53 - Gündem

Tutuklanan Esra Işık’tan mesaj: Toprağımı savundum!

09:18 - Gündem