?>

Yavru köpeklere cinsel istismarda bulunmuş: Telefonundan 43 bin müstehcen görüntü çıktı!

Ankara'da bir hastanede doktor olarak görev yapan Muhammet Mustafa Duman, farklı kişilerden sahiplendiği köpekleri, Etimesgut ilçesi Bağlıca Mahallesi'ndeki evinde öldürdüğü iddiasıyla 29 Nisan'da gözaltına alındı ve tutuklandı.

Asayiş - 9 ay önce

Ankara'da bir hastanede doktor olarak görev yapan Muhammet Mustafa Duman, farklı kişilerden sahiplendiği köpekleri, Etimesgut ilçesi Bağlıca Mahallesi'ndeki evinde öldürdüğü iddiasıyla 29 Nisan'da gözaltına alındı ve tutuklandı. Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, Muhammet Mustafa Duman hakkında başlattığı soruşturmayı tamamlayarak iddianameyi hazırladı.

İddianamede, şüpheli Duman'ın 3 köpeği 30 Mart, 5 köpeği ise 26 Nisan 2025'te sosyal medyadaki ücretsiz sahiplendirme ilanlarıyla edindiği belirtildi. Duman'ın yavru köpekleri koli içinde evine götürdüğü, burada cinsel istismarda bulunarak parçalayıp öldürdüğü ifade edilen iddianamede, Duman'ın, öldürdüğü köpekleri siyah çöp poşetlerine koyarak evin dışına çıkardığı, tespit edilemeyen bir yere götürüp, çöpe attığı kaydedildi.

"AİLE BİLİYORDU, ENGEL OLAMADI"

Daha sonra eve dönen Duman'ın, delilleri yok etmek amacıyla kapı kollarını ve yerleri sildiği, duvarları boyadığı aktarılan iddianamede, Duman'ın bu eylemleri farklı tarihlerde sahiplendiği köpeklerle tekrarladığı, 8 köpeğe ilişkin somut tespit yapılmakla birlikte çok sayıda köpeğe aynı şekilde zarar verdiğinin değerlendirildiği aktarıldı. Ayrıca, öldürülen yavru köpeklere ait kıl parçalarını 7 ayrı gruba ayırarak evde sakladığı, bahçeye ise kemik parçalarını gömdüğü anlatıldı.

İddianamede, şüpheli Duman'ın kardeşi B. Duman ile yaptığı yazışmalara göre, aile içinde durumun bilindiği, kardeşinin müdahale etmeye çalıştığı ancak şüphelinin eylemlerinde ısrarcı olduğu belirtildi.

"43 BİN GÖRÜNTÜ DEPOLADI"

Şüphelinin, köpeklerin balkondan kaçtığı yönündeki savunmasına ise kamera kayıtlarında hayvanların içeri girdiklerinin görülmesine rağmen dışarı çıktıklarına dair herhangi bir görüntü bulunmaması nedeniyle itibar edilmediği vurgulandı. Tüm bu bulgular doğrultusunda, şüphelinin cinsel istismarda bulunduktan sonra birden fazla hayvanı zincirleme şekilde öldürerek "birden fazla ev hayvanına veya evcil hayvana cinsel istismarda bulunarak kasten öldürme" suçunu işlediğine dair kuvvetli suç şüphesinin bulunduğu ifade edildi.

Ayrıca dijital inceleme ve bilirkişi raporuna göre, şüpheli Duman'ın köpekler ve diğer hayvanlara yönelik cinsel istismar içeren yaklaşık 43 bin müstehcen görüntüyü depolayıp kaydettiği, bu yönüyle de "müstehcenlik" suçunu işlediği kanaatine varıldığı ifade edildi.

17,5 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Evcil hayvanı kasten öldürme' suçundan tutuklanan doktor Muhammet Mustafa Duman (28) hakkında 'Müstehcenlik' ve 'Birden fazla evcil hayvana cinsel istismarda bulunarak kasten öldürme' suçlarından 17,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.

Haftanın Öne Çıkanları

Tanju Özcan'dan Yarkadaş’a 'Delikanlı ol' çıkışı

2025-05-31 17:52 - Siyaset

GTB Başkanı Akıncı, hububat alım fiyatlarını açıkladı

2025-06-03 00:00 - Tarım

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu: Grev bizim yasal hakkımızdır!

2025-06-03 12:07 - Gündem

Sedat Peker’den çocuklarının yanında saldırıya uğrayan babaya 2,5 milyon TL destek

2025-06-01 10:57 - Gündem

CHP'de dikkat çeken kulis... 'Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi hazırlıklara başladı'

2025-06-03 15:39 - Gündem

Feyza Altun ve Dilan Polat'tan şaşırtan buluşma: O fotoğraflar sosyal medyada gündem oldu

2025-06-01 00:39 - Magazin

Galatasaraylı taraftarlardan koreografi şov

2025-05-30 21:34 - Spor

İstanbul Avcılar'da kan donduran anlar: Trafikte bıçaklı yol verme kavgası!

2025-05-30 00:00 - Asayiş

Tanju Özcan'dan DİSK'e tepki: Ey emek sömürücüsü DİSK yöneticileri

2025-06-02 14:44 - Gündem

Putin'in sağ kolu Aleksandr Dugin'nden 'İmamoğlu' yorumu

2025-06-01 01:39 - Dünya

İlgili Haberler

MSB: İran'dan ateşlenen balistik mühimmat Hatay'a düştü!

14:54 - Asayiş

Balıkesir'de F-16 kaza kırıma uğradı: 1 pilot şehit oldu!

07:26 - Asayiş

Futbolda bahis soruşturmasında yeni dalga: 33 gözaltı!

09:57 - Asayiş

Ünlülere uyuşturucu operasyonunda 4 kişi serbest bırakıldı

09:19 - Asayiş

Casperlar suç örgütüne operasyon: 9'u polis 17 kişi gözaltına alındı!

09:57 - Asayiş

Günün Manşetleri

Okullara 24 saat "polis devriyesi" geliyor...

18:25 - Eğitim

Ümit Özdağ: PKK’nın onurunu kurtaracağız diye Büyük Türk milletinin gururunu kırıyorsunuz!

14:48 - Siyaset

CHP'li Meriç, Narlı-Gaziantep yolunu Meclis gündemine taşıdı

14:42 - Siyaset

Gaziantep’ten, Saraçhane’ye adalet isyanı...

14:39 - Siyaset

Ümit Özdağ Gaziantep'te iftar programına katıldı

07:02 - Gündem