?>

Yandaş yazar yalan haberden dolayı özür diledi!

Sabah gazetesinde köşe yazarlığı yapan Melih Altınok, geçtiğimiz gün köşesine taşıdığı yalan haber için hem okurlarından hem de Murat Ongun'dan özür diledi.

Gündem - 2 yıl önce

Sabah gazetesinde köşe yazarlığı yapan Melih Altınok, geçtiğimiz gün köşesine taşıdığı yalan haber için hem okurlarından hem de Murat Ongun'dan özür diledi.

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, iktidara yakın medyada yer alan "İETT otobüslerinde mantar yetişiyor" şeklinde sunulan haberinin yalan çıkmasının ardından kaleme aldığı yazısında, "Evet, medyada sürekli bakımsızlıklarıyla gündeme gelen İBB otobüslerinde mantar bitmesi gözüme çok da sürreal bir iddia gibi görünmemişti. Hayatın doğal akışına uygundu. Görüntüler de tatmin edici seviyede netti. Ben de sorunun vardığı trajikomik seviyeyi çok iyi tasvir ettiğini düşündüğüm için ironik bir yazı yazdım" ifadelerini kullandı.

"Seçim süreci yaklaşırken daha dikkatli olmalıydım" diyen Altınok, "Murat Ongun'dan ve okurlarımdan özür diliyorum" diye yazdı.

NE OLMUŞTU?

Sosyal medyada yer alan bir görüntü sonrasında iktidara yakın medyada, İETT'ye bağlı hizmet veren otobüslerde mantar olduğu iddiası servis edilmişti.

Sabah yazarı Melih Altınok "Kabul edin mantarlar çok iyi" başlıklı köşesinde, "Bir vatandaş görüntülemiş. Evet, evet bildiğiniz şapkalı mantar; küf müf değil. Burcu nedir, Merkür retrosu metroya girip yürüyen merdivenleri bozduğundan beri ne hâldedir bilmiyorum ama Murat Ongun’dan iddiayla ilgili bir açıklama bekliyoruz. Öyle ya haberlerde “organik” diyorlar ama kültür mantarı da olabilirler. Zehirli falan olmasınlar sonra? Mantar bu, sağı solu belli mi olur. Bu arada itiraf et Murat; iki gazeteci olarak konuşuyoruz, mantarları görünce sen de içinden bir “oha” çektin değil mi?" ifadelerini kullanmıştı.

Haftanın Öne Çıkanları

Dilan Polat’tan bu kez 'Tükürük'lü video!

2023-09-28 16:39 - Magazin

Barış Pehlivan hakkında yeni soruşturma!

2023-09-29 16:48 - Gündem

Özgür Özel: CHP sağa kaydı ama biz düzelteceğiz!

2023-09-27 11:24 - Siyaset

Çatlı'nın ailesinden 'tehdit ediliyoruz' davası!

2023-09-27 10:08 - Gündem

Dilan Polat'ın ablasından canlı yayında kokain itirafı!

2023-09-30 10:04 - Gündem

Sözde hocadan vaaz: Davetiyeye annenin adı niye yazılıyor?

2023-09-27 12:27 - Gündem

CHP'de ibre Karaca Bozgeyik'ten yana...

2023-09-23 19:44 - Siyaset

Devlet Hastanesi acilinde 1 doktor kaldı iddiası!

2023-09-29 10:55 - Gündem

Tahliye edilen Mücella Yapıcı'dan açıklama

2023-09-28 23:24 - Gündem

Tayfun Kahraman'ın eşi: Vera'ya ne diyeceğim!

2023-09-29 00:05 - Gündem

İlgili Haberler

Zeydan Karalar hakkında tahliye kararı

19:22 - Gündem

Özgür Özel: İlk seçimlerden sonra iktidar partisinin genel başkanı olarak geleceğim

12:38 - Gündem

İmamoğlu: Yine yenilecekler, öyle de yenilecekler, böyle de yenilecekler...

07:50 - Gündem

MHP'li Feti Yıldız: Umut hakkı konusunda uzlaştık...

17:32 - Gündem

Dilek İmamoğlu'nun kardeşi Ali Kaya gözaltına alındı

09:34 - Gündem

Günün Manşetleri

Ümit Özdağ: Öcalan'ın umut hak ettiğini söyleyenler, sandığa gömülecekler!

15:35 - Siyaset

Buca Belediyesi'ne operasyon: 25 gözaltı var!

10:18 - Asayiş

Öztürkmen: Gaziantep sorunsuz değil, sahipsiz

00:52 - Yerel

Cevdet Yılmaz, Deprem Anma Müzesi’nde incelemelerde bulundu.

00:46 - Yerel

Güçyetmez: Deprem ülkemiz için beka sorunudur

00:38 - Yerel