?>

Volkan Konak'a hakaret etmişti... Çatalca Müftüsü bu kez de kitabı hedef aldı!

Sanatçı Volkan Konak’ın hayatını kaybetmesinin ardından hakaret paylaşımı yapan Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu, şimdi de “İktidarın Kılıcı ve Kalkanı: Erbaş’ın Diyaneti” kitabını hedef gösterdi. Mehmetalioğlu, kitabı paylaşarak Ali Erbaş’a yönelik, “D?

Gündem - 1 yıl önce

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde sahne aldığı sırada fenalaşarak hayatını kaybeden sanatçı Volkan Konak ile ilgili yaptığı hakaret içerikli paylaşımıla büyük tepki çeken Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu'ndan, skandal bir açıklama daha geldi.

BirGün'ün aktardığı habere göre; müftü Mehmetalioğlu, Kırmızı Yedi Yayınları’ndan çıkan "İktidarın Kılıcı ve Kalkanı: Erbaş’ın Diyanet’i" kitabını hedef aldı.

Hakkında çıkan haberin fotoğrafı ile kitabın kapak fotoğrafını birlikte paylaşan Mehmetalioğlu, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’a yönelik, şu ifadeleri kullandı:

“Dün bana, bugün Ali Erbaş'a... Düşmanımız aynı. Hedefleri aynı. Ama biz, cephede birbirimize çelme takmakla meşgulüz.”

NE OLMUŞTU?

Mehmetalioğlu, Volkan Konak'ın vefatının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sahnede gebermiş. Şimdi bize soracaklar; nasıl bilirdiniz? Cevabımız bu. Böyle bilirdik. Bizim için içen bizim için yanar da elbet" ifadelerini kullanmıştı.

Tepkilerin çığ gibi büyümesi üzerine Diyanet İşleri Başkanlığı, konuya ilişkin resmi bir açıklama yapmış ve Mehmetalioğlu hakkında idari soruşturma başlatıldığını duyurmuştu. Açıklamada, “İstanbul Çatalca İlçe Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu’nun bazı sosyal medya paylaşımlarına ilişkin iddiaları içeren haberler üzerine Başkanlığımızca gerekli inceleme başlatılmıştır” denilmişti.

Çatalca Cumhuriyet Başsavcılığı da, kamuoyunda büyük tepki çeken olayla ilgili resen soruşturma başlatmıştı. Soruşturmanın Başsavcı Yunus Tunç tarafından takip edildiği ve müftünün cep telefonuna el konulduğu kamuoyuna yansımıştı.

Haftanın Öne Çıkanları

Yozgatlı Ahmet Hakan’dan, Özgür Özel'e traktörlü tebrik

2025-04-20 13:00 - Gündem

Bakan Güler'in 'Şehit' açıklamasına tepki yağdı!

2025-04-24 13:01 - Gündem

Arınç'tan 'Can Atalay' çıkışı: Karar okunmuştur, iş bitmiştir!

2025-04-20 18:09 - Gündem

Doğu Perinçek: Öcalan Önder’e 'ABD-İsrail sizi öldürür' demiş!

2025-04-25 11:45 - Siyaset

İmamoğlu suç duyurusunda bulundu: Yeter artık!

2025-04-24 13:51 - Siyaset

Demir parmaklı oy pusulası sosyal medyada gündem oldu!

2025-04-19 13:06 - Gündem

Özgür Özel, barikatları yıkarak yürüme talimatı verdi!

2025-04-23 17:29 - Gündem

Özgür Özel: Herkesi 23 Nisan'dan 19 Mayıs'a kadar bu şanlı bayrağı asmaya davet ediyorum

2025-04-22 14:33 - Siyaset

Son Dakika... Öcalan İmralı'da gazetecilerle görüşmek istemiş!

2025-04-24 10:38 - Gündem

'Turpunan' sözü gündem olan çiftçi gençlere seslendi!

2025-04-20 18:47 - Gündem

İlgili Haberler

'Kabe'de Hacılar' ile ünlenen Celal Karatüre'ye polis koruması

00:50 - Gündem

Madenciler direne direne kazandı!

19:35 - Gündem

Gökay Çakır ve Başaran Aksu serbest bırakıldı...

15:01 - Gündem

Erdoğan'dan Trump'a geçmiş olsun mesajı

14:08 - Gündem

Maden işçileri: Alacaklarımızın tamamı yatana kadar direnişi bitirmeyeceğiz

13:59 - Gündem

Günün Manşetleri

Madenciler direne direne kazandı!

19:35 - Gündem

Eski AKP'li belediye başkanı Şeref Albayrak ve 29 kişi tutuklandı!

11:38 - Asayiş

'Kabe'de Hacılar' ile ünlenen Celal Karatüre'ye polis koruması

00:50 - Gündem

Gaziantep’te sele kapılan vatandaşın cesedi bulundu!

00:48 - Asayiş

Gökay Çakır ve Başaran Aksu serbest bırakıldı...

15:01 - Gündem