?>

Ünverdi'den, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yerel - 8 ay önce

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde eşsiz mücadeleler, fedakarlıklar ve kahramanlıklarla kazanılan Kurtuluş Mücadelemizin ardından kurulan Cumhuriyetimizin 102. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Atalarımızın Kurtuluş Savaşında verdiği destansı mücadele ile Aziz Milletimizin egemenlik ve özgürlüğünden taviz vermeyeceğini tüm dünyaya gösterdiğini kaydeden Ünverdi, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Büyük Önder Atatürk’ün, 29 Ekim 1923 tarihinde, ‘Türk Milletinin tabiat ve şiarına en uygun idare, Cumhuriyet idaresidir’ diyerek ilan ettiği Cumhuriyet, hepimiz için en büyük emanettir.

Cumhuriyetin ilanı ülkemizin bağımsızlığının en büyük nişanesi olmuş, bu toprakların Aziz Türk Milletinin ebedi vatanı olduğu perçinlenmiştir.

Cumhuriyetin ilanı ile birlikte ülkemiz toplumsal, ekonomik ve siyasi anlamda modern dünyaya entegre olmuş, gelişimin önü açılarak büyümesini sürdürmüştür.

Cumhuriyet değerleri etrafında birlik, kardeşlik ve ortak hedefler doğrultusunda üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir konu yoktur.

Bölgemizde yaşanan gelişmeler göstermektedir ki ülkemiz, demokrasisi ve Cumhuriyet değerleri ile sadece kendisi için değil diğer ülkeler için de istikrar ve güvenin teminatı, barışın ve yarınlar için umudun adıdır.

Şehrimizin ve dolayısıyla ülkemizin kalkınması ve daha da güçlenmesi için Gaziantep Sanayi Odası olarak bizler de yenilikçi bir bakış açısıyla sanayimizi yarınlara taşıyacak adımlar atmaya devam ediyor, yenilikleri şehrimizle buluşturuyor; sanayide, üretimde, ticarette günün gereklerine uygun dönüşümü sağlamak ve daha güzel yarınlara ulaşmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.

Yolumuz Cumhuriyetin aydınlık yoludur ve yürüyecek daha çok yolumuz bulunmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere istiklal ve istikbal mücadelemizin bütün kahramanlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.

Cumhuriyetimizin 102’nci kuruluş yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”

Haftanın Öne Çıkanları

Abdulkadir Selvi: Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin siyaseten küçüldüler!

2025-10-21 10:00 - Gündem

Bahçeli: KKTC Türkiye'ye katılma kararı almalı, 81 Düzce'den sonra 82 Kıbrıs olmalıdır!

2025-10-21 11:34 - Siyaset

Erdoğan'dan Tamer Karadağlı talimatı!

2025-10-25 10:11 - Magazin

TELE1'e operasyon! Merdan Yanardağ gözaltına alındı!

2025-10-24 07:09 - Asayiş

Erbakan: Kılıçdaroğlu'nu getirelim kontrollü bir seçim yapalım derdindeler...

2025-10-22 13:33 - Siyaset

İstanbul Valiliği gece yarısından sonra eylem yasağı ilan etti!

2025-10-26 09:02 - Asayiş

Kayyum Gürsel Tekin'in gitmeye niyeti yok!

2025-10-24 14:18 - Siyaset

Ahmet Kaya, Kardeş Türküler ile sahnede...

2025-10-24 00:05 - Magazin

Lütfü Savaş, CHP il kongrelerinin seçimlerinin iptalini için dilekçe verdi!

2025-10-22 13:23 - Siyaset

Merkez Bankası sürpriz yapmadı

2025-10-23 14:58 - Ekonomi

İlgili Haberler

Yılmaz'dan milli maça davet

00:00 - Yerel

GSO'da Yükseköğretimde Mesleki Eğitimin Yaygınlaştırılması Toplantısı

00:00 - Yerel

LGS günü öğrencilere toplu taşıma araçları ücretsiz

00:00 - Yerel

Tahmazoğlu'ndan milli maça davet

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan sessizlik çağrısı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Suavi'den 'butlan'cı Barış Yarkadaş'a yanıt: 'Öğrenmenin yaşı yok'

14:15 - Gündem

Direnişteki Özşen Madencilik işçileri yer altında açlık grevine başladı

14:07 - Gündem

Butlan yönetiminin ihracını istediği Tanju Özcan CHP’den istifa etti!

20:26 - Siyaset

Kılıçdaroğlu MYK'sından iki belediye başkanı için ihraç talebi

17:54 - Siyaset

CHP'nin ''128 milyar dolar nerede?'' sorusu kişilik haklarına saldırı sayıldı

12:18 - Gündem